O-festivalen 2017

Flott o-helg for både topp og bredde

O-festivalen 2017 ble en stor suksess for Byåsen! 

Freidig fikk til et flott arrangement, på en publikumsvennlig stadion. Det var gode og krevende løyper og god stemning. Byåsen stilte i nye drakter, med en rekordstor tropp på over 70 stk. Vi måtte kjøpe inn et ekstra telt for anledningen, da værmeldingene ikke var de beste. Men de viste seg heldigvis ikke å stemme, og  både lørdag ettermiddag og søndag skinte sola! Torgeir hadde ordna med overnatting for oss på Drivdalen skole. Der hadde vi hele skolen for oss selv, og kunne boltre oss på mange klasserom, gymsal, skolekjøkken og garderober. Lørdag kveld var det dekt på langbord i gymsalen, med  pizza, til både de som bodde på skolen og tilreisende. Det var fotballkamp ute, elefantball og stolleik i gymsalen og det ble også tid til gårdsbesøk for å se på kopplam. 

Fredag: Sprint: 

Krevende skogssprint som satte o-teknikken på prøve. Med målestokk 1:4000 kom postene fort i starten, og det det var viktig å holde på konsentrajsonen. I eliteklassene tok Ingeborg Eide sin første norgescupseier for året  i D19-20. Ragnhild Eide kom  på podieplass med 5.plass i D17-18. 

I de øvrige klassene ble det også 3 seiere, der Arnfinn Langeland vant H80, på 81 års dagen sin. Aleksander Østhagen vant H21 og Arild Nomeland H35. Petter Liabakk Eriksen tok en sterk 10.plass i H16. 

Resultat sprint

Resultat sprint elite

Lørdag: Lagkonkurranse for 8-12 og langdistanse

Byåsen stilte med hele 3 lag i lagkonkurransen: Jørgen, Frida, Sigrid, Ådne, Mia, Nora RO, Nora SH, Marie, Ingrid, Dagfinn,Johannes og Una.  Lagene hadde 1 time på seg til å plukke poster rundt stadion. 

Langdistansen satte også løperne på prøve, med krevende poster i skråli, der det var lite å ta seg inn på hvis en mista kontrollen. Også i dag ble det 3 seiere, ved Snorre Hansen H21K, Børge Leiren i Challenge 10km, og Arild Nomeland som tok sin andre seier i H35.

I eliteklassene ble det nok en pallplass med 2.plass til Ingeborg Eide, bak suverene Marie Olaussen. Men avstanden opp er betydelig mindre enn den var i uttaksløpene til VM. Byåsens nye løper Mari Fasting kom på 6.plass i D21E, og det er lenge siden Byåsen har hatt podieplass i seniorklassene! Vi ønsker henne velkommen i klubben!

Resultat langdistanse

Resultat langdistanse elite

Lagkonkurranse

Søndag: Mellomdistanse

Sol og finvær møtte oss på stadion, og rammene for den avsluttende dagen var satt. Riktig retning var viktig i dag, og de som hadde kontrollen gjorde det bra. I eliteklassene ble det også i dag 2.plass til Ingeborg Eide, og i dag som i går var det Marie Olaussen som vant. Emma Arnesen gjorde også et bra løp og kom på 6.plass i D19-20. Lene Berg Hanssen gjorde sitt beste skogsløp for sesongen, og sprang inn til 6.plass. Hun hadde gps, og tracking kan sees via livesentret.  
Seier til Aleksander Østhagen i H21 og Ingunn Sanbakk i D17C

 

Resultat mellomdistanse

Resultat mellomdistanse elite

 

Hjemmesiden til arrangementet- med bilder

Aktivitetskalender

Vårt siste store arrangement (se bl.a. bilder under fanen løpsinfo)

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Sosiale medier

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

Bli bedre ...

Postbeskrivelser: Hva viser postbeskrivelsen?

Prøv orientering på nett her!

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Ingeborg Eide, 957 69 980, email byaseno.leder@gmail.com

Leder sportslig: Lene Berg Hanssen, 451 37 862, email byaseno.sportslig@gmail.com

Leder teknisk: Børge Leiren, 970 10 785, email byaseno.teknisk@gmail.com

(se ellers under fanen Info fra styret/Tillitsvalgte)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift