NM Skiorientering

4.plass til Øyvind Wiggen på mellomdistansen

Mandagstrening 12.februar. Alle aldre.

Det blir o-teknisk trening ute i stedet for vanlig løpetrening. Felles oppvarming fra Stavset kl 19.00. Kommenter på facebooksiden om du kommer. Husk refleksvest, hodelykt og plastmappe. Sko med pigger anbefales. Fra kl 20.00 er det som vanlig ballspill, spenst og styrke inne på Stavset skole. Husk innesko.

Tirsdag 13/2 kl.19.00-20.00 foredrag for STOK ved olympisk mester Vebjørn Rodal. Foredraget er åpent for hele kretsen. Påmelding i Eventor innen 12/2 kl.23.59 (for å vite omtrent hvor mange som kommmer).

Tema: Hvordan kan o-løpere trene for å bli bedre til å løpe på hardt underlag? Hvordan bli best i en sommeridrett, når man bor i Trøndelag? Litt om Rodals egen trening og karriere. Sted: NTNU Moholt, Jonsvannsveien 82. Tid: Vi starter 19.00, møt derfor opp litt før. Varighet: Ca en time

God avslutning for Øyvind Wiggen under EM i skiorientering i Bulgaria

På EMs siste dag var det stafett. Øyvind gikk 1.etp for Norges 2.lag og vekslet som nr 3, bare 3 sek bak Russlands førstelag og 35 sek bak Norges førstelag som tok Gull. 2.laget kom på et sterk 5.plass.

Påmelding klubbreiser

Pinseløp Kongsberg (Norgescup jr), Sprint NM, O-festivalen, NM-Uka, Norgescup og O-idol Sandefjord

Årsmøte 27.02.2018

Styret innkaller til årsmøte for O-avdelingen på MYRA kl 19.00

Gutta som leverer - år etter år

Sist helg var det igjen Byåsen IL Orientering som hadde ansvaret for Dagens Løype i Bymarka. Disse gutta, med Leif Røhjell i spissen, tråkket og merket løypa så byens befolkning fant fram. Litt tråkkehjelp ble det også av et par snøscootere utlånt av skiklubben. Fra venstre Roar Stenseth, Arne Sæterhaug, Leif Røhjell og Per Bjørgum. På snøscooter Otto Eide og undertegnede. Lyst til å være med neste år? - info kommer.

Hovedløpssamling på Åsvang skole 8.februar

For ungdom 13-16 år. Påmelding innen 6.februar.

Støtt våre sponsorer

Følg oss på facebook

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

 

Bli bedre ...

Er du god på postbeskrivelses-symbolene? Ta TESTEN.

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Harald Storrønning, tlf 47310923, h.storronning@gmail.com

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift