Seier i Night Hawk

Marte Lien Johnsen, Ragnhild Eide og Ingeborg Eide var helt suverene.

Night Hawk 2017

 

Night Hawk er en stafett der damelagene har 6 etapper, der løperne kan springe to etapper hver. Det starter med 3 nattetapper, der alle starter samtidig. Det er to korte etapper, og en lengre, og så summeres tidene til slutt. Dagen etter er er det jaktstart.  Selv om Byåsen kom på 5.plass i fjor, og leda etter nattetappene da, så hadde ikke arrangøren stor tro på laget. Så Byåsen var ikke av de 12 lagene som fikk utdelt GPS. Stafetten består av sterke lag med både landslagsløpere, og løpere uttatt til verdenscup og Euromeeting. Mens GPS tracking viste mye bomming i skogen, sprang alle Byåsenløperne stødig, og når tidene ble summert så var de 5 sekunder før Fossum, over 2.40 før NTNUI og 4min før Nydalen.

Den som imponerte mest var Marte Lien Johnsen. Hun starta fredagsmorgenen kl 6.30 Early Bird i Trondheim Sentrum (joggetur med Rådmannen), ble med bilen sørover til Hønefoss, og avslutta natta med Night Hawk, sitt første nattorienteringsløp noen sinne. Marte gikk ut i tet på stafetten lørdag, sprang også da stødig, og økte forspranget til Fossum til 40 sekunder. Ragnhild Eide sprang en stødig 2.etappe, uten feil, og økte ledelsen til 3.20. Hun hadde nest beste etappetid, med mange gode løpere bak seg. Ingeborg Eide økte forspranget enda mer, slik at laget sprang i mål 4.16 før Fossum. 

Øyvind Wiggen har sprunget på et Finsk miks lag; Helsingin Suunistajat/Byåsen IL/ med junior VM løperne Anton Forsberg og Olli Ojanaho

 

Livesenter, med resultater og GPS tracking

Hjemmesiden til arrangementet

Omtale hos O-forbundet

 

Aktivitetskalender

Vårt siste store arrangement (se bl.a. bilder under fanen løpsinfo)

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Sosiale medier

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

Bli bedre ...

Postbeskrivelser: Hva viser postbeskrivelsen?

Prøv orientering på nett her!

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Ingeborg Eide, 957 69 980, email byaseno.leder@gmail.com

Leder sportslig: Lene Berg Hanssen, 451 37 862, email byaseno.sportslig@gmail.com

Leder teknisk: Børge Leiren, 970 10 785, email byaseno.teknisk@gmail.com

(se ellers under fanen Info fra styret/Tillitsvalgte)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift