Madla IL

 

Nøtteknekkerne, sterkere enn noen gang
Jarle Øvsthus har gjort en rekke justeringer i år. Det kan det bli gull av.
19.12|Jarle Øvsthus|979 visninger

Dere stiler i år med et helt nykomponert lag, forklar?
Ja, det stemmer. Vi har hatt en fast stamme siden vi ble grunnlagt på 70 tallet. I år var vi i ferd med å måtte stå over det hele grunnet jobb og julefeiring andre plasser på flere av våre spillere, men fikk i land et samarbeid med en annen gjeng som var i nøden på et par spiller. At det var spillere av kvalitet gjorde jo ingenting.

Hva er målsettingen.
Med det mannskapet vi nå har så er det kun en ting som gjelder. Det er å ta Nøtteknekkernes 3. pokal i morderne tid. Ser nå i ettertid at vi kan få en tøff vei dit. Slik var det ikke i gamle dager, da kunne arrangøren spekulere i oppsettet og få en grei vei til finalen. Dette så vi både i 2004 og 2006, selv om jeg ikke kommer på hvem som vant da. Dette var før vår tid.

Hva er styrken deres?
Vi har god dekning i alle ledd. Vi har ballsikre spillere, en trygg og god keeper, og ikke minst evig unge Ronnie Kvile. Brødrene Bjørkevoll trenger ingen ytterligere presentasjon, dette er kvalitet.  Det skal bli spennende å se om Steffan i gållen står i mot buingen fra Tjoadalen gjengen på tribunen. Han har forlatt sin trofaste gjeng gjennom mange år, men jeg griner ikke av den grunn. Jeg forstår jo at han vil vinne noe annet enn quiz han også.

Hvem frykter dere i gruppespillet?
Pulja ser grei ut. Skal bli spennende å se om Ståvo fortsatt holder mål. Skare Egg & Sag har vi alltid hatt kontroll på. NobodysAka og Bunnslev skal vi valse over.

Hvem vinner den 20. utgaven av Romjulscupen?
Nivået er skyhøyt blant en 4-5 lag. Det er helt åpent! I dameklassen er jeg forpliktet til å si Underlaget, en god blanding fra ungt til noe eldre!

Ellers noe på hjertet?
Vi ønsker lag og arrangør lykke til (takk for det) og håper vi kan bidra med litt publikumsvennlig fotball. Jeg kan berolige alle damer med at Nondal skal beholde trøya på i år, for vi skal gå for Fair Play prisen og unngå unødvendige gule kort. 

Spillere

 

SteffanGundersen
ØvsthusJarle
EirikBjørkevoll*
EspenBjørkevoll*
ToreNæss
BjareNes
LecGrønsdal
ThomasNondal
TerjeMeling
RonnieKvile

Turneringsverktøyet er utviklet av Spoortz AS