SK Vedavåg Karmøy

 

Hogne i mål satser på et gammel smelteverks slagord
Kristoffer Tollefsens mannskap setter pengene på et annet lag. Sjekk hvem
18.12|Jarle Øvsthus|902 visninger
Hogne i mål! Et fast innslag i romjulscupen de siste årene! I fjor var det Arne Scheie som var den største supporteren, hvem blir det i år?
 
 - D e nok ein gang Arne som e primus motor for Hogne i Måls Supporter Allianse. Men hvem vet, kanskje dukker det også opp nye medlemer i Arne-balls orkester ??
 
Hva er målsettingen i år?
- Hogne står der, det ligger litt i navnet, ellers ryktes det at Stein Tommy endelig etter 24 år med fotball spilling endelig har sluttet å tåe ballen noe som har resultert i at han treffer noget mer forutsigbart på skudda sine.
 
Hva er styrken deres?
-Styrken vår ligger i at vi har Hogne i mål, ellers er det rett lite styrke i årets utgave av laget, selv om Kristoffer for kort tid siden satt ny pers i benkpress med sterke 62,5 kilo.
 
Hvem frykter dere i gruppespillet?
-På spørsmålet om hva vi frykter i gruppespillet, hadde det vert mer betimelig å spør, hva er det dere IKKE frykter i gruppespillet? Svaret på det spørsmålet er som følger: Hogne i mål
 
Hvem vinner den 20. utgaven av Romjulscupen?
- Alle på laget er gamblere, å har hver satt 1000 norske spesidaler på at De bukseløse X-it gutta vinner årets utgave av Romjulscupen, noe som kommer til å gjøre at vi alle kan pensjonere oss å flytte til varmere strøk. I kvinne klassen sitter vi vår lit til at Underlaget hever pokalen.
 
Ellers noe du vil si?
-Årets utgave av det etterhvert så klassiske laget Hogne i mål har misstet fler av sine faste travere til olje, ferie å forlystelse samt verv i statlige tjeneste poster å er meget usikkre på om fjorårets suksess kan matches, men vi skal prøve så godt vi kan med å bidra med godt humør og uteknikk på et lavt lokalt plan.
 
For å bruke Smelteverkets slagord fra slutten av 90-talt: Det er i motbakke det går oppover.
 
Spillere:
KristofferTollefsen
Stein TommyVarberg
HogneRønnhovde
LarsAga
Ken-TonyJohansen
EspenSkagen
Bernt ChristianMikkelsen
Hans HenrikLøken

 

Turneringsverktøyet er utviklet av Spoortz AS