Ullensaker/Kisa IL

 

AC Milan I lover italiensk samba (?)
Tore har "tatt litt av" etter semifinaleplassen i fjor. Han roser årets utgave og omtaler sine medspillere som "sjeldne". Tja, ka ska vi si..
11.12|Jarle Øvsthus|968 visninger

Rekrutteringslaget til cup arrangør Kai Inge viste fine takter i fjor og kom seg helt til semifinalen. Tore G. Stengårdsbakken er direktør på 1. laget og har sendt oss følgende e-post.:

Då er vi klar for jubeleumsåret til Romjulscupen! AC.Milan I er med i år også, så vær klar for samba-fotball i Odda-hallen i år også. Det er gjort noen endringar på laget frå tidligare, nye og bedre forsterkningar er innhenta! Vi fikk lønn for innsatsen frå ifjor, og blei i år 1.seeda! No gjeld det bare å bevisa, OG DET SKAL VI! I år er heile forsvaret bytta ut med spelarar som har krigervilje som Gattuso og ei hjerta for laget som Kaka!
 
Målsetningen i år er som dei tidligera åra å gå vidare frå gruppe-spillet, eg (Tore) må ha fleir mål enn broderen (Kai-Inge) og vi skal kosa oss (og det gjøres kun med seier). Styrken våras er at vi har kriger- og innsats- vilje av dei skjeldne! Men den største styrken er holdningen våras innad i laget, for den er formidabel!
 
Kem vi frykter i gruppo er ingen spesielle. Det er ein uforutsigbar, men ikkje umulig gruppa så vi skal gjør alt for å gå seirande ut av!
 
Vi kommer til å kjøra på med vår italienske spillestil, dermed vil vinnaren av den 20.utgaven av Romjulscupen være AC.Milan I !!!
 
Spillere:
ToreGavle Stengårdsbakken
MartinFinne
DanielKambestad*
ThomasNilsen
HallvardVangen
Erik SondreHusby
KjetilÅrekol
AndreSolbakken
  

Turneringsverktøyet er utviklet av Spoortz AS