Spoortz AS

 

Tjoadalen LFC aka Ronaldoene satser på tvilligeffekten
Vi har deltatt på styremøtet til Tjoadalen. I år har de virkelig troa på gull. Med 4 keepere i stallen bør det ikke bli baklengs
14.12|Jarle Øvsthus|1733 visninger

Tjoadalen har aldri nådd toppen. I år har de hentet inn brødrene Bjørkevoll i håp om å endelig nå toppen. Ludolf (Nerheim, red. anm) skal visstnok reise bort og mangler i år. Luc (Udjus) stiller og Eddie (Opdal) er som vanlig klar. Ellers ryktes det at Slåttelid satser på å bikke midnatt på cupfesten i år. Den tidligere gjestetrommis, plantekaster og "påhodetiparketten" sponsoren ønskes lykke til med det.

Slåttelid og Håkon

Her er det jeg snappet opp fra årets styremøte:

Vi er som alltid vår egen værste venn, så vi frykter ingen, utenom oss selv. Der er det derimot masse å frykte. Det kan være alt fra raseriutbrudd hos Gundersen, for tidlig formtopp hos Slåttelid, og så har vi jo fått tvillinger på laget, det kan by på missforståelser...     
 
Til tross for dette, mener vi at vi stiller sterkere enn på lenge. Kontinuitet er nøkkelordet her, stammen i laget er den samme, og selv uten noe særlig trening sammen det siste året, må vi etter hvert lære hverandre å kjenne. Ryggen til Pets er i lodd i år også, og tvillingforsterkningen vår bidrar med sluttspillerfaring og arbeidskapasitet. Og kanskje kan de vippe en eller to publikumere over på vår side? 
 
Børve blir nok toppscorer og Rolf får flest redniger på strek, hvis noen teller etter.
 
Målsetningen er selfølgelig å vinne både cup og quiz.
 
Ved eventuelt ikke oppnådd målsetning vil det i henhold til trenden i fotballnorge bli evaluert knallhardt, mest sannsynlig uten konsekvenser.

Spillere:

Erlend Bolstad
Petter Langva
Steffan Gundersen
Kenneth Udjus
Erlend Børve
Espen Bjørkevoll
Eirik Bjørkevoll
Håkon Opdal
Magne Slåttelid
Kristian Haugen
Rolf Anders Moe


 
 

Turneringsverktøyet er utviklet av Spoortz AS