Solid start på sesongen

Tre seire hittil: Regionsserien årsklassen over og Regionscupen.

Spalteplass i lokalavisen

Både Oppegård Avis og Østlandets blad er flinke til å dekke lokale idrettsarrangement både innen bredde og toppnivå. Titt og ofte får jentene våre spalteplass. Tidlig krøkes si.

Surt tap mot Oppsal i A-sluttspill

Med kun 1 målforskjell røk jentene våre ut i 1/8 delsfinalen under Håndballcupen Ski 2018. En litt mutt gjeng, men det kommer flere sjanser!

Til topps i Haslum cup 2018

De flinke jentene våre vinner nok en gang! Dette er gøy!

Vinnere Diplom Is Cup 2018

Til tross for styrtregn på utebanene, fikk de seieren i havn!

Vinnere - Kolbotn Cup 2018

Da ble det seier! Oppegård J13 vinner Kolbotn cup andre år på rad!

3. plass Håndballcupen Ski 2017

Jentene spilte en jevn og god semifinalekamp, og ledet periodevis, mot et godt Halsen lag. Det holdt allikevel ikke til finalen. I kveld skal Kråkerøy grønn møte Halsen i kampen om 1. plassen! Vi ønsker lykke til, og må den beste vinne.

Videre til A-sluttspill

Jentene har vunnet alle innledende kamper, og går rett til kvartfinale mot Kolbotn Blå i Ski Alliansehall søndag. Heia Oppegård!

Pen plassering i Storhamar cup

Hele 46 lag deltok i J12 klassen under den årlige håndballturneringen på Hamar. To Oppegård lag var i aksjon i Vikingskipet, og tok seg til A-sluttspill etter de innledende rundene. Det endte med en god tredje- og femteplass. Godt spilt, jenter!

J05 vinner Kolbotn Cup 2017!

Jentenes aller første cup med sluttspill endte i gull. Solid lagspill og fantastisk målvaktspill sendte de til topps i Kolbotn cup. Velfortjent seier til Oppegård J05!