Topp to på tabellen

Seier mot Oppsal i helgen bidro til at jentene rykket oppover tabellen, kun passert av Rolvsøy på tabelltoppen. Da er det november som gjelder før sluttspillene blir satt. Vi satser!

Solid start på sesongen

Jentene er meldt på både J13 og J14, og har hittil landet tre seire fra sistnevnte årsklasse i regionsserien og regionscupen.

Spalteplass i lokalavisen

Både Oppegård Avis og Østlandets blad er flinke til å dekke lokale idrettsarrangement både innen bredde og toppnivå. Titt og ofte får jentene våre spalteplass. Tidlig krøkes si.

Surt tap mot Oppsal i A-sluttspill

Med kun 1 målforskjell røk jentene våre ut i 1/8 delsfinalen under Håndballcupen Ski 2018. En litt mutt gjeng, men det kommer flere sjanser!

Til topps i Haslum cup 2018

De flinke jentene våre vinner nok en gang! Dette er gøy!

Vinnere Diplom Is Cup 2018

Til tross for styrtregn på utebanene, fikk de seieren i havn!

Vinnere - Kolbotn Cup 2018

Da ble det seier! Oppegård J13 vinner Kolbotn cup andre år på rad!

3. plass Håndballcupen Ski 2017

Jentene spilte en jevn og god semifinalekamp, og ledet periodevis, mot et godt Halsen lag. Det holdt allikevel ikke til finalen. I kveld skal Kråkerøy grønn møte Halsen i kampen om 1. plassen! Vi ønsker lykke til, og må den beste vinne.

Videre til A-sluttspill

Jentene har vunnet alle innledende kamper, og går rett til kvartfinale mot Kolbotn Blå i Ski Alliansehall søndag. Heia Oppegård!

Pen plassering i Storhamar cup

Hele 46 lag deltok i J12 klassen under den årlige håndballturneringen på Hamar. To Oppegård lag var i aksjon i Vikingskipet, og tok seg til A-sluttspill etter de innledende rundene. Det endte med en god tredje- og femteplass. Godt spilt, jenter!