Innetreningen starter igjen TORSDAG 9. JANUAR

Godt nytt år! Vi kjører igang med årets første innetrening igjen i morgen torsdag kl 17:00 på Skåredalen skole. Husk innesko, fotball og vann. Vel møtt!

Innetreningen starter torsdag 7. november kl 17:00

Siste utetrening onsdag 30. oktober. Fra og med TORSDAG 7. NOVEMBER KL. 17:00 trener vi inne i gymsalen. Husk innesko, ball og vann...

Gla Gris Cup

Fantastisk innsats av gutten, på en veldig fin helg i Kopervik. Nydelig vær, kjekke gutter og kjekke foreldre. Fremtiden lover bra.......:-)

GLA GRIS CUP

Kopervik lørdag 24.augus

Vard gutter

Kårstø cup

Vi har meldt guttene på en ny turnering. Det er Kårstø-cup som arrangeres av Falkeid søndag 2.juni. Mer informasjon kommer etterhvert.

Utetrening

Det nærmer seg trening ute, og da trener vi som et lag for de som har meldt seg inn i klubben. Bane-oppsettet er ikke lagt ut enda, men normalt så begynner vi å trene innen utgangen av april. Det guttene trenger er; fotballsko( joggesko går også), egen ball, drikke og klær etter forholdene. Jeg sender ut melding når vi har fått bekreftet tid og bane ( 99% sikkert at det blir Skåredalsbanen)

Kiwi cup 27.mars

Årets første turnering blir Kiwi-cup som foregår på Sveio sin stadion. Dette blir veldig kjekt! Nærmere informasjon kommer så snart vi har fått kampoppsettet

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift