Grasrotandelen mot stadig nye høyder

Grasrotandelen bidro med hele 420 millioner kroner til det frivillige Norge de åtte første månedene i år.

I disse dager er over 214 millioner kroner på vei ut fra Norsk Tippings Grasrotandel-konto til lag og foreninger over hele landet. Midlene er generert i perioden 1. mai til 31. august og sammen med de 206 millionene fra årets fire første måneder betyr det at Grasrotandelen hittil i år har bidratt med 420 millioner kroner. Det er selvsagt rekord!

De åtte første månedene i fjor genererte 297 millioner kroner gjennom Grasrotandelen. I år har altså beløpet økt til 420 millioner kroner. Bak endringen skjuler økningen i prosentsatsen seg. Grasrotandelen ble nemlig økt fra fem til syv prosent den 1. januar. Over 1,1 millioner Norsk Tipping-kunder har nå valgt seg en grasrotmottaker. Det er et formidabelt tall og viser hvilken enorm oppslutning organisasjonslivet har i Norge. Samtidig har Grasrotandelen god plass til flere givere - faktisk alle de rundt 900.000 Norsk Tipping-kundene som ennå ikke har bestemt seg.

Gi din støtte til Fana IL Fotball
Du kan altså velge at Fana IL Fotball får syv prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner går syv kroner til Fana IL Fotball - selvsagt uten at det reduserer din innsats, premie eller vinnersjanse!

Slik gir du Grasrotandelen til Fana IL Fotball

  • SMS: Grasrotandelen 976602560 til 2020.
  • Norsk Tippings mobilspill.
  • Norsk Tippings nettsider.
  • Hos kommisjonær.

Fana IL Fotball takker alle som utgjør en forskjell ved å støtte klubben gjennom Grasrotandelen!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift