Grasrotandelen Åkra IL


Åkra IL

Ny grasrotkampanje på gang!

Det nytter å minne Åkra-medlemmene om grasrotordningen. Hver gang vi har kampanje får vi nye «grasrotere», og alle vet hvor viktig denne inntektskilden er for vårt kjære idrettslag!

Vi gjentar derfor oppfordringen til alle medlemmene våre: Ta en kjapp vurdering – greier DU å skaffe Åkra en eller flere nye «grasrotere»? Norsk Tipping melder at fremdeles er det mange spillere i nærområdet som ikke har valgt grasrotmottaker, så potensialet er stort!

Fire viktige «målgrupper»:
1) Kjenner du noen som nettopp har fylt 18 år og har skaffet seg spillerkort hos Norsk Tipping?
2) Mange pensjonister er ivrige Joker- og Lotto-spillere. Overbevis dem om at Åkra IL bør være grasrotmottakeren!
3) Mange benytter såkalte automatspill – jf. «»boksene» hos videokjelleren.
4) Mange liker best Multix og Instaspill via data-, nettbrett- og mobilplattformer.

Husk – det koster ikke en eneste krone å være «grasroter»! Grasrotmidlene tas fra Norsk Tippings overskudd. Reglene for tilskudd er også vesentlig forbedret i 2018, f. eks. er prosenten øket fra 5% til 7%!!!

Lett å registrere seg – enten via tippekommisjonær, via internett (Norsk Tipping / Grasrotandelen), men aller enklest via mobil: SMS (forutsatt at ditt mobilnummer er registrert på kundeforholdet ditt hos Norsk Tipping). Slik gjør du: Skriv «Grasrotandelen 965314822» som sms på mobilen. Send dette til: «2020» – Så enkelt og gratis kan det gjøres!

I skrivende stund, har vi fått inn 232955 krJ

Heia Åkra!!!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift