Slik gjennomføres Fana Tine Fotballskole 2018

Torsdag starter endelig sommerens andre utgave av Fana Tine Fotballskole.

Fana IL Fotball er stolte og glade for at nærmere flere hundre unge fotballspillere velger å bruke første uken i sommerferien på Nesttun Idrettsplass. Våre instruktører gleder seg nå stort til å ta i mot alle sammen og sørge for masse god aktivitet i uken som kommer.

Tid og sted
Fremmøte første dag på fotballskolen er klokken 08:30 for registrering - absolutt senest klokken 08:45. Husk TicketCo-billett ved innsjekking denne dagen. Øvrige dager starter fotballskolen klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00. I tillegg benytter enkelte seg av fotballskolen sin tilsynsordning fra klokken 07:30 til klokken 16:30. All aktivitet gjennomføres tradisjonen tro på Nesttun Idrettsplass.

Inndeling av grupper
Alle deltakerne vil bli delt inn i grupper som holder sammen gjennom hele dagen på fotballskolen. Inndeling av grupper skjer hver dag hvor vi naturligvis tar hensyn til at de aller fleste ønsker å være med andre venner og bekjentes. Be derfor barna holde sammen med dem de ønsker å være med gjennom fotballskolen.

Kle deg etter været
Vi satser naturligvis på mange fine timer ute på kunstgresset. Alle må i midlertidig være forberedt på å være ute uansett vær. Vi forventer derfor at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy. Det er viktig at deltakerne er kledd etter været og har med skifteklær om det skulle komme nedbør. Pakk i sekker og gjerne i plastposer. Merk gjerne klærne med navn.

Solkrem
For å forhindre solbrenthet eller liknende anbefaler vi at deltakerne er beskyttet mot solen med solkrem. Pakk gjerne med ekstra solkrem.

Ta med drikkeflaske
Det er viktig å få i seg nok væske i løpet av en lang dag med mye aktivitet. Vi oppfordrer derfor alle deltakerne om å ta med seg drikkeflasken som blir utdelt første dagen.

Mat
Hver dag får alle deltakerne servert en herlig varm lunsj i tillegg til å få et Tine-produkt. Deltakere som skal være en del av tilsynsordningen oppfordres i tillegg til å ta med en ekstra matpakke.

Utstyr
Etter endt fotballskole får samtlige deltakere utstyr fra Tine og en ball. Dersom noen deltakere ikke er tilstede siste dagen er det bra om klubben blir informert om dette i forhold til utlevering av utstyr.

Bilder
Fana IL Fotball ønsker naturligvis å dokumentere den herlige aktiviteten på Fana Tine Fotballskole. Dersom noen ikke ønsker at deres barn skal bli tatt bilde må det gis beskjed om dette.

Registrering
Utover registrering første dag på fotballskolen vil det ikke bli notert ned hvem som møter hver dag. Samtidig er det allikevel veldig bra for klubben å få beskjed dersom man vet at en deltaker er fraværende en eller flere av dagene. Samtlige deltakere som skal være igjen på Nesttun Idrettsplass for tilsyn etter endt fotballskole klokken 14:00 har registrert dette ved påmelding. Foresatte må ikke glemme å informere om dette til sine barn.

Kontaktinformasjon for Fana Tine Fotballskole 2018
Mads Vik Tvedte - Sportslig leder
E-post: mads@fanafotball.no

>> Husk påmelding til Fana Tine Fotballskole 2018
>> Bli med på Fana Tine Fotballskole 2018

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift