Revansje mot Tertnes

Fana IL Fotballs herrelag revansjerte det sure tapet mot Tertnes i seriepremieren.

Foto: Roy Ellingsen i Fanaposten.

Etter det forsmedelige ettmålstapet mot Tertnes i årets første serierunde var det et revansjelystent Fana-lag som var verter på Nesttun Idrettsplass.

Første omgang var en relativt jevnspilt affære. Tertnes spilte seg frem til kampens første avslutning allerede etter få sekunder. I banespillet var også gjestene fullt på høyde med de rød- og hvitstripede. Hjemmelaget skapte riktignok en del flere målsjanser før pause - noen av dem store nok til at man burde ha skrevet seg inn i målprotokollen til pause.

Etter pause tok Fana-guttene tak i banespillet og skapte med det også et par muligheter av variert størrelse. Hjemmelaget nærmet seg en ledelse, men bortelaget var langt i fra ufarlig på flere gode kontringer. Etterhvert åpnet kampen seg opp og begge lag fikk større rom å boltre seg på. Bortsett fra en del spolerte sjanser det var allikevel lite å skrive hjem om. Derfor var det ekstra deilig at Markus Attila dukket opp på et hjørnespark i sluttminuttene og satte ballen i mål fra kort hold. Med en 1-0-scoring på overtid handlet alt om å ri i land seieren. Tertnes stormet naturligvis i angrep og fikk alle sjansers mor noen sekunder før slutt. Faktisk burde bortelaget utliknet på innlegget fra sin høyreside, men headingen var svak og ballen gikk utenfor. Dermed tok Fana-guttene nok en seier på en ikke mer enn halvgod dag.

Fana - Tertnes 1-0 (0-0)
14. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Nesttun Idrettsplass
Lørdag 4. august 2018 klokken 16:00

Mål: 1-0 (Markus Attila Jr.).

Dommer: Anders Bjerk Hansen, IL Bjarg.

Fana: Ådne Nissestad, Alexander Stockinger, Fabian Filip Rimestad, Markus Attilr Jr., Anders Hagset Stavnesli, Mattias Hamilton Totland (Sindre Forland Paulsen), Joachim Dankertsen, Simen Brekkhus, Mads Berg Sande, Fredrik Flo, Anders Moe Lund (Jesåer Hadler-Olsen).

>> Før kampen: Fana - Tertnes

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift