Før kampen: Fana - Tertnes

Klokken 16:00 i ettermiddag møter herrelaget Tertnes på eget kunstgress. Les deg opp før kampen her!

Norsk Tipping-ligaen avdeling 4 er halvspilt og våre utsendte møter på ny Tertnes i den 14. serierunden.

Jan Eivind Brudviks nyopprykkede Tertnes-lag har klart seg utmerket så langt denne sesongen. De blåkledde har fått et solid pusterom fra nedrykkstriden og er å finne midt på tabellen. I kampene før og etter sommerferien har imidlertidig Tertnes slitt defensivt mot sterke lag som Viking 2, Sotra og Sogndal 2. Laget kommer dog til kampen med en god opplevelse og seier mot Øystese.

Våre utsende tok på sin side en meget sterk seier på Fosshaugane i forrige serierunde. Patrik Hanssons disipler kom dermed raskt tilbake på vinnersporet ved å være lojal mot kampplanen og jobbe knallhardt defensivt for hverandre. Forhåpentligvis kan Fana-guttene levere varene også denne ettermiddagen. Det blir nemlig ingen enkel oppgave å beseire et hardtarbeidende Tertnes-lag. I årets seriepremiere vant Tertnes på Åstveit i en kamp de rød- og hvitstripede ikke fant hverandre offensivt.

Fana IL Fotball ønsker alle hjertelig velkommen til hjemmekamp for vårt herrelag. Det er fri entrè for barn og ungdom under 16 år samt trenere og ledere med sesongkort. Øvrige voksne betaler kroner 100. Fana-kiosken er naturligvis også åpen. Her serveres det blant annet varme og kalde drikker samt deilige vafler og mettende hot-dogs. Nå kan du forøvrig betale med bankkort og Vipps i kiosken på Nesttun Idrettsplass.

Det er et svært begrenset antall parkeringsplasser på Nesttun Idrettsplass. I tillegg er det kun et fåtall biler som kan parkere i Tors veg av hensyn til sikkerhet og fremkomst for nødetatene. Fana IL Fotball oppfordrer derfor publikum til å benytte Bybanen eller at man samkjører.

Fana - Tertnes
14. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Nesttun Idrettsplass
Lørdag 4. august 2018 klokken 16:00

>> Fana - Tertnes (Facebook)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift