Lokaloppgjør mot Drøbak/Frogn på søndag

Tre poeng skiller lagene før oppgjøret på Seiersten stadion

Drøbak-gutten Martin Sjølstad er klar for lokaloppgjør mot DFI.

Søndag kl. 18.00 skal det avgjøres hvilket av lagene som pr. juli 2018 er det beste laget i Follo. Tredjeplasserte DFI tar i mot fjerdeplasserte Follo som har sanket tre poeng færre enn sine rivaler fra badebyen så langt i år. 

DFI har 25 poeng etter 8 seire, 1 uavgjort og 3 tap. Forrige helg ble det et noe overraskende 3-5 tap mot Rilindja for Teitur Thordarsons mannskap. De to andre tapene har kommet mot topplagene Molde 2 og Oppsal på bortebane. 

Follo kommer nå fra to strake tap for første gang i år og vil selvfølgelig prøve å slå tilbake ved første anledning. Da må personlige feil bakover på banen lukes vekk og sjansene man skaper fremover på banen må settes. 

Sist lagene møttes i seriespill var i 2014 i det som da het Oddsen-ligaen. De to kampene den sesongen endte med 1-1 i Drøbak og 5-0 seier til Follo i det omvendte oppgjøret. Follo ble suveren seriemester og rykket opp til OBOS-ligaen, mens DFI måtte ta veien ned i 3. divisjon der de har vært siden. I en treningskamp i februar vant forøvrig Follo 2-1 i Drøbak.

TABELL

Hovedtrener Marijo Jovic har følgende tanker før søndagens batalje: Jeg tror det vil bli en veldig interessant kamp siden begge lag tapte i forrige runde og begge ønsker å komme tilbake på vinnersporet raskest mulig. Vi vet hva vi kan forvente i Drøbak, unntatt hvem som spiller siden de har kjøpt noen nye spillere i det siste. På vår side er vi veldig fornøyd med de spillerne vi har i klubben og jeg har god tro på at vi kommer til å spille bedre enn mot Oppsal. Klarer vi det så har vi en god sjanse til å kunne feire på søndag kveld.

 

Islam Darlishta mangler for Follo til denne kampen, da vår midtbanemann skal gifte seg. Vi gratulerer på forhånd! Ellers er alle spillere tilgjengelige. 

Kampstart søndag er kl. 18.00. Møt opp og støtt gutta!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift