Bli med på fotballskole i august

Fana IL Fotball påminner om fotballskolene som arrangeres før skolestart i august.

Som alltid legger Fana IL Fotball til rette for et rikt aktivitetstilbud på tampen av sommerferien. Hele tre forskjellige tiltak skal gjennomføres første halvdel av august:

  • Feriefotball (30. juli til 8. august).
  • Fana Tine Fotballskole (torsdag 9. til onsdag 15. august).
  • Proffuke med Fana-akademiet (torsdag 9. til onsdag 15. august).

Feriefotball fra 30. juli til 8. august
Fana IL Fotball arrangerer feriefotball på Nesttun Idrettsplass første uken i august. Fra mandag 30. juli til onsdag 8. august gjennomføres det feriefotball alle dager - med to hviledager lørdag og søndag i denne perioden. Ved påmelding velger man selv hvilke dager man ønsker å delta.

Feriefotballen starter alle dager klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00, men dørene åpner for registrering klokken 08:45. I tillegg er det mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna fra klokken 07:30 til klokken 16:30.

>> Feriefotball fra 30. juli til 8. august

Fana Tine Fotballskole 2018
Tradisjonen tro ønsker Fana IL Fotball velkommen til Fana Tine Fotballskole også på tampen av sommerferien. Andre runde av Fana Tine Fotballskole går av stabelen fra torsdag 9. til onsdag 15. august - med to hviledager lørdag og søndag i denne perioden. 

Fotballskolen starter alle dager klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00, men første dagen åpner dørene for registrering klokken 08:30 med aller seneste fremmøte klokken 08:45. I tillegg er det mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna fra klokken 07:30 til klokken 16:30.

>> Bli med på Fana Tine Fotballskole 2018

Proffuke med Fana-akademiet
Spillere vil fra 5. klasse får også tilbud om gode fotballtreninger i regi av Fana-akademiet i samme tidsrom som Fana Tine Fotballskole. Fana-akademiets proffuke må ikke forveksles med en vanlig fotballskole. Tanken er at unge motiverte fotballspillere som ønsker å trene mer og utvikle sine ferdigheter skal få testet livet som fotballproff med to daglige treninger og et godt faglig påfyll. Deltakerne må ta sikte på å møte hver morgen klokken 09:00 - siste trening avsluttes klokken 14:00.

>> Proffuke med Fana-akademiet

Egne jentegrupper
Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig satsingsområde for både Fana IL Fotball og Norges Fotballforbund. På feriefotballen, Fana Tine Fotballskole og proffuke med Fana-akademiet legger man derfor å til rette for trygghet, trivsel og mestring i egne jentegrupper for de som ønsker dette.

NYHET! Servering av varm lunsj
Hver dag får alle deltakerne servert en herlig varm lunsj.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift