Nedtur mot Oppsal

0-4 tap og et par nummer for små mot serielederen

Det ble en tung kamp for Julius Friberg Skaug, Oscar Halvorsen og lagkameratene mot Oppsal lørdag. Gjestene ga seg ikke før på 0-4. Foto: Knut Rasch.

12.serierunde Norsk Tipping-ligaen , Ski stadion. Follo FK-Oppsal IF 0-4 (0-2)
Mål: 0-1 (19 min), 0-2 (43 min), 0-3 (47 min), 0-4 (60 min)

Oppsal var det klart beste laget på Ski stadion lørdag og påførte hjemmelaget årets første tap på eget gress. For første gang i år går Follo på to strake tap og har nå en jobb å gjøre for å komme på rett spor igjen før sommerpausen. 

Oppsal er serieleder og det så man tydelig i lørdagens kamp også. Bortelaget var rett og slett bedre enn våre gutter i de fleste av spillets faser og det var ikke noe å si på at det endte med 0-4. Slik bortelaget fremsto i denne kampen er det liten tvil om at de pr. 1. juli er den heteste opprykkskandidaten i denne avdelingen.
For hjemmelagets del må det jobbes godt på treningsfeltet den neste uka for å komme ut av den lille blindgaten man nå er inne i. Det tror vi disse gutta klarer!

Vi takker Oppsal for kampen og ønsker dem lykke til videre. 

Tabell

Follo FK: Oliver Petersen, Thomas Lillo,  Isak Heen Berge, Stian With, Rasmus Haugsvær, David Hurtado Pampin, Islam Darlishta, Øyvind Rishaug, Julius Friberg Skaug, Martin Sjølstad, Kristian Seteklev. 

Benyttede innbyttere: Oscar Halvorsen, Håkon Valeur Rasch, Sander Østbye, Mats Fredriksen og Marouane Mounji.

Nå gjenstår to bortekamper før A-laget tar en liten sommerpause. Søndag 8. juli er det lokaloppgjør mot DFI i Drøbak og torsdag 12. juli venter KFUM 2 på Ekeberg. 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift