Nydelige fotballskoledager

Mange glade barn deltok på sommerens første utgave av Fana Tine Fotballskole.

I likhet med tidligere år arrangerte Fana IL Fotball fotballskole første uken i skolens sommerferie. Som vanlig var dette populært for fotballinteresserte barn i nærområdet og flere hundre møtte forventningsfull opp på Nesttun Idrettsplass. Etter en runde med registrering første dag har det gått slag i slag med fantastisk aktivitet på Nesttun Idrettsplass fra tidlig på morgenen til godt ut på ettermiddagen. Faktisk er Fana IL Fotballs fotballskoler blant de få som tilbyr tilsynsordning fra klokken 07:30 til 16:30.

Selvsagt var det et sterkt fokus på god og riktig fotballaktivitet gjennom alle fem fotballskoledager. En fantastisk gjeng med instruktører la, sammen med sportslig leder, til rette for oppvarming med ball, ferdighetstrening og smålagsspill i utallige varianter med god kvalitet. Med lek som den primære innlæringsmetode var det mye fotballglede å spore blant deltakerne. Barna storkoste seg med venner, instruktører og ikke minst rekordmange ballberøringer.

Nytt for i år var serveringen av varm lunsj hver dag. Gymsalen i klubbhuset ble omgjort til en restaurant hvor spillerne ble servert pasta bolognese, ris stroganoff, lapskaus og risengrynsgrøt i tillegg til et Tine-produkt. På fotballskolens siste dag ble det i herlig sommervær grilling av pølser fra Fana Kjøtt hvilket var særdeles populært. Varm lunsj ble i det hele tatt svært godt tatt i mot og må regnes som et viktig punkt i kvalitetsheving av slike tiltak også i fortsettelsen.

Som seg hør og bør er det alltid noen gjenglemte klær etter en uke med fotball og venner i fokus. Andre har kanskje også fått med seg feil klær hjem. Savnede plagg kan hentes i åpningstiden til Fana IL Fotballs administrasjon.

Fana IL Fotball takker deltakerne for strålende innsats og ønsker dem velkommen tilbake på fotballskolen i august!

>> Slik gjennomføres Fana Tine Fotballskole 2018
>> Husk påmelding til Fana Tine Fotballskole 2018
>> Bli med på Fana Tine Fotballskole 2018

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift