Løkkefotball i sommer

Fana IL Fotball ønsker å legge til rette for herlig løkkefotball på Nesttun Idrettsplass i sommer.

Som tidligere år ønsker Fana IL Fotball å legge til rette for løkkefotball - et tiltak som har fått enestående mottakelse fra første stund. Et flertall dager de siste årene har det vært hele 40 ivrige fotballspillere som benyttet ferien til å spille løkkefotball på Nesttun Idrettsplass. En ny sommerferie står nå for tur og med uendelig med banekapasitet og forhåpentligvis et flertall plussgrader i luften kan det på ny bli kjekt å kose seg med herlig løkkefotball.

Klubben oppfordrer alle barn, ungdommer og voksne til å ta med seg venner og en ball for å leke seg på Nesttun Idrettsplass.

For å blåse liv i løkkefotballen i vårt nærområdet inviterer vi derfor alle til å møte opp på Nesttun Idrettsplass klokken 11:00 alle hverdager i hele juli - fra mandag 2. til fredag 27. juli. Fana IL Fotball vil sørge for at en eller flere ungdomsspillere er tilstede de aller fleste dagene - i første rekke for å spre glede, men også være behjelpelig med å få i gang aktivitet. Disse er ikke nødvendigvis tilstede hele tiden så barna er der på eget ansvar.

Møt opp og lek med ballen sammen med andre fotballinteresserte jenter og gutter i alle aldre.

>> Løkkefotball i sommer (Facebook)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift