A-laget tar i mot Oppsal

Lørdag kl. 16.00 smeller det på Ski stadion når lederlaget Oppsal kommer på besøk

Marijo Jovic og Tore Askildsen har forhåpentligvis lagt en god plan mot Oppsal. Arkivfoto: Knut Rasch.

Oppsal har vært det beste laget i Norsk Tipping-ligaen så langt i år. 28 poeng etter 9 seire, 1 uavgjort og 1 tap er sterke saker. Denne gangen skal de opp mot et lag som også har levert godt denne våren. Med 7 seire, 1 uavgjort og 3 tap ligger Follo 6 poeng bak og vil med seier i dagens kamp kappe inn forspranget til 3 poeng opp til blåtrøyene fra Oslo øst. Det er også verdt å merke seg at Follo er ubeseiret på hjemmebane mens Oppsal er det samme på bortebane. La oss håpe det er sistnevnte statistikk som ryker på lørdag. 

Sist lagene møttes i seriespill var i Postnord-ligaen i 2016. Da endte de to oppgjørene med henholdsvis 1-1 hos Oppsal og 2-1 seier til Follo på Ski stadion på høsten. Fra kamptroppen i sistnevnte kamp er det kun tre spillere som nå er en del av Follo FK, nemlig Sander Østbye, Julius Friberg Skaug og Thomas Lillo.

Våre kunnskaper om Oppsal er dessverre ganske begrensede, men Kristian Bjørseth og Lasse Bransdal ser ut til å være gutter å se opp for. Begge står med 6 nettkjenninger så langt i år. Bransdal har tidligere også bøttet inn mål for Ørn Horten på dette nivået. 

Tabell

Alle spillere er tilgjengelig for hjemmelaget bortsett fra Jonas Hjorth som er bortreist. Et par spillere sliter med småskader, men blir sannsynligvis klare. Etter tapet for KBK 2 i forrige runde er det igjen en revansjesugen gjeng som er klare for å gi Oppsal en skikkelig fight om poengene.

Kampstart lørdag er kl. 16.00. Vi ønsker A-laget lykke til!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift