KBK 2 står for tur

Årets fjerde tur til Møre og Romsdal for A-laget på søndag

Rekruttene til eliteserielaget Kristiansund BK er motstandere i søndagens runde 11 av Norsk Tipping ligaen. Follo har beseiret Rilindja og Herd og spilt uavgjort mot Ullern på bortebane i år, men nå kommer laget fra to strake bortetap og 0-7 i målprotokollen. Den statistikken regner vi med at laget ønsker å gjøre noe med i Kristiansund.

KBK 2 har sanket 9 poeng så langt etter 2 seire, 3 uavgjorte og 5 tap. Det betyr en 11. plass på tabellen. Seirene har kommet mot Ullern og Lokomotiv Oslo. Laget hadde en tung start på sesongen, men har nå ikke tapt på de fire siste. Som de fleste av de andre eliteserielagenes rekruttlag så består KBK 2 av unge, ambisiøse spillere ispedd mer meritterte A-spillere av og til. Nikita Baranov, Jonas Rønningen og Sondre Sørli er "kjente" spillere som har vært i rekruttenes kamptropper tidligere i sesongen.

Det er også verdt å nevne at tidligere Follo-trener Anders Særvold nå jobber som spillerutvikler hos søndagens motstander. Og som en kuriositet til slutt så nevner vi at laget trenes av Kurt Mørkøre som i Norge er mest kjent som storscorer i Sogndal fra 1990-2001. På Færøyene er han derimot mest kjent for å ha vært en del av Færøyenes landslag som  sensasjonelt beseiret Østerrike 1-0 i 1990.

Skadesituasjonen i KBK 2 har vi liten oversikt over så de som ønsket oppdatert informasjon om den må vi nok dessverre skuffe. For Follo mangler Jonas Hjorth som er bortreist. Bortsett fra det kan Marijo Jovic velge fra en fulltallig tropp. 

Kampstart søndag er kl. 16.00. Vi ønsker A-laget lykke til!

Tabell

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift