Oris Dental Madla forsetter som samarbeidspartner til Madla IL

Oris Dental Madla (tidligere TSMG Madlagården) har vært stolt sponsor av Madla IL siden 2013, og har bestemt seg for å være med på laget enda et år. Vi glade for å ha dem med på laget!

Oris Dental Madla tilbyr alt innen moderne tannbehandling: Allmennpraksis med tannleger og tannpleiere, og spesialistpraksis innenfor alle fagområder innen tannhelse. Tannlegesenteret har også spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk), og kan utføre behandling med lystgass, med intravenøs sedasjon og i narkose.

Målet til Oris Dental Madla er å bidra til at kundene har god tannhelse, også de som er redde for å gå til tannlegen. Det er derfor viktig at kundene får en best mulig opplevelse. Oris Dental Madla har faglig oppdatert tannhelsepersonell, moderne fasiliteter og utstyr, god tilgjengelighet og utvidede åpningstider. I tillegg kan kundene nyte godt av Tannlegevakt hver lørdag i tilfelle det oppstår et akutt tannproblem i helgen. Tannlegevakten gjennomføres i samarbeid med søsterklinikken, Oris Dental Hinna Park.

Link til hjemmesiden:

http://oris-madla.no/hjem

Vi er glade for at de er med videre som samarbeidspartner.

 

Kvalitetsklubb

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift