HamKam - Follo FK G19 3-2 (0-0)

Et sviende tap på Briskeby stadion torsdag og en tung biltur hjem for Follos juniorspillere.

Ingen dårlig kamp totalt sett av Follo. Det står 0-0 etter en jevn førsteomgang. Da har Follo også brent en soleklar straffe etter at Taulant Krasniqi felles alene med keeper. Andre omgang blir begivenhetsrik. Et herlig angrep av Follo ender opp hos Natu Tomas som avslutter med venstrebenet. Det står 0-1 fem minutter ut i omgangen. Follos andre scoring kommer etter et godt angrep 10 minutter etter. Adrian Johansen møter et Follo innlegg med en presis heading, det står 0-2.

Hamkam reduserer til 1-2 bare få minutter. Etter snaut et kvarter står det 2-2. Begge målene etter to flotte skudd. Kampen svinger veldig, men et innlegg fra Hamkam settes i mål når det er drøye 10 minutter igjen. Et effektivt hjemmelag har snudd kampen. Dette er et resultat de skal være særdeles fornøyd med med tanke på antall avslutninger/sjanser.

Follos juniorspillere har så langt hatt en tøff start på sesongen med mye stang ut, også i denne kampen. Det vil snu. Mot Hamkam scorer vi to mål (årsbeste så langt i seriekamp), har gode angrep og mye bra spill.

Neste kamp for Follo G19 er borte mot Bærum torsdag 14.juni.

Klubb TV

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift