Malin og Rikke på NFFs Talentsamling

Tradisjonen tro inviterer Norges Fotballforbund i juni landets beste 14 og 15 åringer til Talentleir, det første trinnet i Landslagsskolen. Og tradisjonen tro er Haugar representert, i år med Malin Røyset Johannesen og Rikke Rossebø Kalstad

Malin tilbragte sine første år som fotballspiller i Djerv 1919, men kom til oss før fjorårssesongen.

Rikke har tilbragt alle sine år i Haugar, både som spiller og, i mange år før det, som ivrig supporter.

Begge spillerne har i alle år spilt med eldre jenter, og var i fjor svært så sentrale på Jenter 14-laget som vant hver eneste seriekamp. De var også med på Jenter 13-laget som gikk helt til topps i Adidas Cup.

I år er de med på Jenter 16-laget som er klare for 1/8-finalen i NM (Telenor Cup), men som nesten ikke får spilt kamper lokalt, ettersom det ikke ble noen Eliteserie i Jenter 16-klassen, og det nå bare er 3(!) lag igjen i 1.divisjonspulja.

Sett i lys av dette så er prestasjonen til jentene enda større. Jentene vil forøvrig ikke være med i samme gruppe på samlingen, siden Norges Fotballforbund er begynt å skille mellom spillere født i første og andre halvår, og ettersom Malin er født i januar og Rikke i oktober så havner de i forskjellige treningsgrupper.

Vi gratulerer både jentene og alle som har hjulpet dem på veien, og ønsker lykke til på samlingen som foregår i Stavanger i perioden 20. - 24.juni.

Mer info om uttak og samling finnes i vedlagte dokument.

 

Støttespillere

Telenor Xtra 2019

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift