Solveig inn i trenerteamet til A-lag Damer.

Det er med glede vi kan informere om at Solveig Rossebø Kalstad går inn i trenerapparatet til A-lag Damer.

Solveig trenger vel ingen nærmere presentasjon, etter å ha lagt ned tusenvis av timer for klubben. De siste årene har hun vært mest involvert som trener i Ungdomsavdelingen, men det glødende engasjementet for A-lag Damer har alltid vært der.

Nå er hun tilbake igjen i apparatet rundt våre aller beste jenter, og går inn i trenerteamet sammen med Steinar Lein, Geir Egil Høvring og keepertrener Per Andreas Haftorsen.

Gjennom sine år i Ungdomsavdelingen har Solveig trent de aller fleste gode jentene i klubben. Hun har vært flinkt til å bygge lag, både sportslig og sosialt, og har alltid fått gode resultater, med finalekampen mot Inter Milan i Gothia Cup i 2016 som det aller største høydepunktet.

Hun er sannsynligvis den personen som har aller best oversikt over jentesiden i klubben, og vil bli en viktig faktor, ikke bare sportslig men også for å skape trygghet for de unge som er i ferd med å etablere seg i gruppa og på laget.

Solveig har også tidligere trent Haugardamene, bl.a. i 2004 da hun var hovedtrener i 1.divisjon.

Sesongen så langt har ikke gitt oss noen poengfangst, men andre omgang mot Vestsiden Askøy viste at vi ikke er langt unna, da det bare var uflaks og litt udyktighet foran mål som gjorde at vi ikke snudde kampen etter pause.

Neste hinder på veien nå blir Sandviken 2, som kommer til Sakkestad på søndag. Kampstart er 14.00, og forhåpentligvis blir dette kampen som snur det hele, og vi kan begynne klatringen på tabellen.

Velkommen tilbake, Solveig, og lykke til med kampen, både trenere spillere.  

Heia Haugar!

Støttespillere

Telenor Xtra 2019

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift