Kvalitetsklubb nivå 2

Torsdag 12.april var Byåsen en av fire klubber som startet opp i prosses om å nå nivå 2 i kvalitetsklubbkonseptet.


Torsdag 12.april var Byåsen en av fire klubber som var med på oppstartsmøte for kvalitetsklubb nivå 2. Prosessen er satt til vare 12-18 måneder, men her får man selvfølgelig lengre tid ved behov. Vi får satt opp en mentor og skal ha møte med denne i løpet av mai. Første rapportering er satt til 17.juni. Det er nytt møte med mentor til høsten.

Vi i Byåsen presenterte dette til alle våre trenere både i barne- og ungdomsfotballen tidligere i april. For de av dere som ønsker å vite mer om kvalitetsklubb nivå 2, så kan dere lese her: https://www.fotball.no/for-test/kvalitetsklubb/kva...

Vi har stor tro på at vi sammen med dere skal klare å nå dette målet!


Kretsen la ut følgende på sine facebook sider samme kveld:

I kveld(torsdag 12.04. red.adm) hadde vi oppstartsmøte for kvalitetsklubb nivå 2. Astor FK, Byåsen IL, Sportsklubben Freidig og Namsos IL startet som de første klubbene i NFF Trøndelag en ny etappe på sin klubbutviklingsreise.

Som alt utviklingsarbeid vil dette kreve både tid, resurser og hardt arbeid - og det av mange mot et felles mål. Men hva gjør man ikke for å legge til rette for enda mer og bedre aktiviet for barn og unge i klubben?

Dette er dyktige og offensive ledere, som samtidig er ydmyke for det arbeidet de har i møte. De vil klare det.

Vi ønsker klubbene masse lykke til på veien til et nytt nivå av NFF Kvalitetsklubb.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift