Før kampen: Tertnes - Fana

Lørdag ettermiddag er det seriestart borte mot Tertnes. Les deg opp før kampen her!

Foto: Joachim Hellesnes i Østlands-Posten.

Endelig er ventetiden over og nedtellingen til seriestart kan endelig starte. Å begi seg inn på en omfattende analyse i forkant av årets første seriekamp er alltid vanskelig.

Sjelden har interessen for Norsk Tipping-ligaen i Hordaland vært større da man i årets sesong kan se frem i mot mange interessante lokaloppgjør. I årets første seriekamp står et godt Tertnes-lag på motsatt banehalvdel. For tolvte sesong på rad leder Jan Eivind Brudvik de blåkledde som rykket opp i fjor. Laget kan se tilbake på en god vinter hvor man blant annet vant mot våre utsendte 3-0 i en treningskamp. Anført av nøkkelspillerne Sindre Flaa og Tommy Gaustad møter herrelaget meget god motstand når Tertnes er verter på eget kunstgress i serieåpningen.

Fana har på sin side gjennomført nok en god sesongoppkjøring og er således godt forberedt til dyst. Laget finpusser i disse dager formen og har gjennomført en rekke gode treninger. Siden forrige sesong har det skjedd en del endringer på Nesttun Idrettsplass. Enkelte spillere har forlatt klubben til fordel for nye utfordringer, mens andre har kommet til. 
Markus Attila Jr., Anders Hagset Stavnesli, Fredrik Flo og Simen Brekkhus skal alle spille i den rød- og hvitstripede Fana-drakten denne sesongen. I sum rår Patrik Hansson over en spillertropp med mange spennende spillere - flere av dem med store ambisjoner.

Tertnes - Fana
1. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Åstveit Idrettspark
Lørdag 14. april 2017 klokken 16:00

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift