Junior Trenerens tanker om sesongen 2018

Pr dags dato teller vi 31 juniorer i Follo Fotball derav 19 stykker på selve junior treningene.

Trenerens tanker om sesongen 2018

Follo junior 2018!

Pr dags dato teller vi 31 juniorer i Follo Fotball derav 19 stykker på selve junior treningene. Grunnet klubbens gode arbeid med yngre spillere over tid har mange fått muligheten til å være med A laget og dens treninger. Stallen er veldig ung og pr dags dato er det ingen 99 gutter av de 19, men 3 99 gutter på A laget og storparten er født 2001.

Juniorlaget spiller i Interkrets A som er med de beste juniorene fra Østfold, Oslo, Indre Østland og Akershus. De som utgjør serien er Follo, Ham Kam, Bærum, Nordstrand, Stabæk, Lillestrøm, Vålerenga og Sarpsborg 08. Fjoråret var et bra år der klubben havnet på en 5 plass i avdelingen.

Laget har hatt en utvikling i pre season og mange har fått muligheten til å vise seg. Resultatene i treningskampene var stigende og relasjonene i laget ble og blir bedre der siste treningskamp mot Lyn endte i seier 2 – 0 borte med 9 gutter født i 2001 i laget. Vi har gjennomført en Follo camp der vi alle var samlet i vinterferien og gjennomførte ulike aktiviteter. En aktivitet var en rebus på ski storesenter der guttene hadde oppgaver som gikk fra å rope mø 3 ganger utenfor mc donalds til å synge sangen Hero av Enrique Iglesias utenfor HM. Dette hjalp veldig godt på samholdet på guttene og spesielt dette å være i en setting der ting er ukomfortabelt sammen.

Det blir mye å ta tak i denne sesongen da vi vil ha en arena i 4 divisjon i tillegg til juniorserien. Det vil bli spennende å følge utviklingen til laget gjennom året, spesielt siden vi har så mange første og andre års juniorer.

Vi startet Interkrets serien mot Nordstrand 12 april der det ble tap mot et fysisk sterkt juniorlag. Mye læring for våre unge gutter der Nordstrand skåret 4 mål på 12 minutter. Vi var derimot ikke like flinke til å gjennomføre våre arbeidsoppgaver i denne kampen som vi har vært i de siste treningskampene. Så dette vil vi få mulighet til å rette opp i før kampen mot LSK.

Klubb TV

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift