Strålende start for Fana-landslaget

Fana IL Fotballs samarbeidspartnere var del av en svært vellykket landslagssamling med Fana-landslaget.

Årets første samling på Fana-landslaget, "business to business"-konseptet i regi av Fana IL Fotball, gikk av stabelen på Nesttun Idrettsplass i går.

Nærmere 50 representanter fra Fana IL Fotballs samarbeidspartnere var tilstede for å jobbe med formasjon, relasjoner og samhandling. Marked- og arrangementsansvarlig Trond Andal ønsket innledningsvis alle velkommen og tok med seg alle støttespillerne på en omvisning i det nye klubbhuset på Nesttun Idrettsplass. Siste stasjon på omvisningen var selskapslokalet i 2. etasje hvor det det er muligheter for både middag og dans til over hundre personer.

Fana-speaker og for anledningen konferansier Atle Tellevik overtok deretter ansvaret for alle våre offensive landslagsspillere. Hver og en av de fremmøtte fikk 60 sekunder til å presentere seg og sin bedrift før første gjest stod klar. Sportssjef i SK Brann Rune Soltvedt, som på kort varsel stilte opp da Fana Idrettslag sine OL-vinnere måtte melde forfall på grunn av en kjedelig dobbeltbooking. Soltvedt svarte godt på mange interessant spørsmål fra nevnte Tellevik.

Deretter stod et meget inspirerende foredrag fra Kjell Tore Solvang på programmet. Norges mestvinnende trener i Norge noensinne innen sommeridretter leverte som forventet en strålende seanse om  om å sprenge grenser for å nå sine mål - både for idrettsutøvere og bedriftsledere.

Etter et herlig avbrekk med fantastisk tapas levert av samarbeidspartner Le Chef fikk Fana-spilleren Jesper Hadler-Olsen litt oppmerksomhet da han spilte egenkomponert musikk. Ettermiddagen ble så avsluttet med ildsjel og Fana-entusiast Arild Kjeseth som fortalte om Fana Idrettslag sin historie. Helt til slutt fikk hovedtrenerne på Fana IL Fotballs representasjonslag Tore Tangenes og Patrik Hansson fortelle om sine forventninger til fotballsesongen 2018.

Alt i alt et meget vellykket arrangement og et godt startskudd for Fana-landslaget sitt mål å ta klubbens samarbeidspartnere på alvor ved å etablere treffpunkt hvor relasjoner, kunskapsutveksling og vennskap utvikles på tvers av fag- og bransjeområder. Den hektiske ettermiddagen ble prikkfritt gjennomført takket være Le Chef, Line Henneli og Nina Brekke.

Er du nysgjerrig på om Fana-landslaget kan være noe for din bedrift?
Ved å være samarbeidspartner til Fana IL Fotball er man også landslagsspiller på Fana-landslaget. Herunder blir man kalt inn på minimum tre landslagssamlinger gjennom en fotballsesong hvor faglige møter, sosiale treff og utenlandstur står sentralt.

Som landslagsspiller på Fana-landslaget er man en viktig del av fotballfamilien i Fana IL. Sammen skal vi spille med hjerte utenpå drakten og gjøre hverandre gode slik at alle landslagsspillerne kan nå sitt fulle potensiale. Fana IL Fotballs hardtarbeidende sentrallinje i administrasjonen vil samtidig gjøre sitt ytterste for at alle forhold er lagt til rette for optimal utvikling av hver enkelt landslagsspiller.

>> Fana IL Fotball presenterer Fana-landslaget

Kontaktinformasjon for Fana-landslaget
Trond Andal - Marked- og arrangementsansvarlig
E-post: trond@fanafotball.no
Mobiltelefon: 452 15 674

>> Klar for første samling på Fana-landslaget

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift