Tildelt stipend fra Frode Strømsnes minnefond

Tonje Dagsvik fikk idrettsstipend fra Frode Strømsnes minnefond på gårsdagens kick-off.

Frode Strømsnes minnefond
Da Fana IL Fotball mottok budskapet om at Frode Strømsnes brått og uventet var gått bort bare 37 år gammel ble det besluttet å opprette et minnefond i hans navn. Frode Strømsnes minnefond har til formål er å bidra til stimulering og utvikling av jente og damefotballen i Fana IL Fotball. Minnefondet skal benyttes til å dele ut idrettsstipend til spillere, trenere, ledere, lag eller andre som har utmerket seg særdeles positivt i jente- og damefotballen.

Fortjent oppmerksomhet til Tonje Dagsvik
På gårsdagens kick-off ble Tonje Dagsvik tildelt historiens tredje idrettsstipend fra Frode Strømsnes minnefond. I sine første år i Fana-drakt markerte Dagsvik seg raskt seg som en målmaskin og lagspiller. Dette førte henne inn på kretslaget før hun tok steget inn i seniorfotballen. De siste sesongene har hun vært et fast inventar og en klippe på midtbanen til Fana IL Fotballs damelag. Utenfor banen har spilleren dessuten alltid bidratt til et meget godt lagmiljø.

Fana IL Fotball har et klar ønske om å være en sterk utviklingsklubb i jente- og damefotballen. I dette er miljøet og treningskulturen på klubbens damelag svært viktig. Rutinerte referansespillere som inkluderer yngre fremadstormende talenter er i så måte helt avgjørende. Det er derfor med stor glede at tildelingen av idrettsstipend pålydende kroner 5 000 fra Frode Strømsnes minnefond går til en spiller av Tonje Dagsvik sitt kaliber.

Fana IL Fotball gratulerer Tonje med utmerkelsen!

>> Tildeling av Frode Strømsnes minnefond
>> Fikk stipend fra Frode Strømsnes minnefond
>> Frode Strømsnes minnefond

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift