Oppstart for jenter og gutter født 2012

Skal du begynne i 1.klasse til høsten og har lyst å begynne å spille fotball? Møt opp på Emblem Stadion tirsdag 3. april kl. 17:30!


Emblem IL Fotball har lang tradisjon for å tilby alle førsteklassingene i skolekretsene Flisnes og Emblem, organisert fotballtrening/leik med ball. Treningene vil for det meste foregå ute på vårt flotte kunstgressanlegg på Emblem. I vinterhalvåret har vi også treningstider inne i gymsalene på Flisnes- og Emblem skole som vi tilbyr de yngste.

Vi inviterer med dette alle barn og foreldre på Flisnes og Emblem til fotballtrening tirsdag 3. april klokken 17.30-18.30 på Emblem stadion. Det blir et kort informasjonsmøte for foreldrene mens barna trener. Under oppstartsmøtet på klubbhuset vil representanter fra styret og vår sportslige utviklingsleder Sindre Knutsen informere litt om klubben, Fair Play og det sportslige tilbudet. Samtidig vil flere av våre senior A-lags spillere aktivisere de kommende førsteklassingene ute på bana. Kanskje blir det en overraskelse også?

Emblem IL Fotball er en tradisjonsrik breddeklubb med rundt 350 aktive spillere fordelt på 40 lag i seriespill på Sunnmøre. Våre verdier er «Engasjement, Inkludering og Fair Play».

Skulle det være noen spørsmål er det bare å ta kontakt med:

Daglig leder Steven Fellows (m) 936 85 054
Sportslig leder Sindre Knutsen (m) 916 29 669

Vi ber om en tilbakemelding innen 1. april om hvem som kommer, slik vi kan være godt forberedt med trenere og utstyr. Send epost til oppstart.emblemfotball@gmail.com.

Velkommen!

Organisasjon

Utstyrsleverandører

Informasjon

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift