Topp treningsuke

Fana IL Fotballs damelag avsluttet lørdag en fin treningsleir på den spanske middelhavskysten.

Tradisjonen tro reiste damelaget på treningsleir i vinterferien som et viktig ledd i å være optimalt forberedt til seriestart. En treningsleir som etterhvert ble akkurat slik man håpet og forventet.

I år som i fjor satte Fana-jentene kursen mot Spania hvor turistbyen Albir var byttet ut med Altea bare noen kilometer lenger nord. Det var med andre ord relativt kjente forhold som ventet Tore Tangenes og hans disipler. På det fantastiske treningsanlegget i La Nucia fikk laget gjennomført treningene som planlagt. I løpet av uken terpet laget både teknisk og taktisk for å være best mulig rustet til en ny sesong i 2. divisjon. Tydelig var det at Fana IL Fotballs unge damelag vokste med oppgaven forrige sesong og nå fremstår tryggere i sine roller på banen og ikke minst hvordan laget som helhet skal fremstå. Sett vekk i fra det sportslige var treningsleiren særdeles viktig for å inkludere våre aller yngste damespillere i miljøet. Her skal de mer etablerte Fana-jentene ha mye ros for måten de tar i mot nye spillere.

Laget fortsetter nå sesongoppkjøringen på Nesttun Idrettsplass med et mål for øye - seriestart mot Fyllingsdalen søndag 8. april klokken 14:00.

>> Klar for treningsleir i Spania

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift