Medlemskontingent 2018

Vi har innført nye rutiner for medlemskontingenten. Nå kommer den på mail direkte fra KX-Web.

For å tilfredsstille Norges Idrettsforbunds nye regler, så må vi i år sende ut medlemskontingenten fra et sporbart system som kan håndtere KID-koder.

For vår del betyr det at vi må sende kontingentfakturaen ut direkte fra KX-Web. Dette betyr igjen at hvis noen spillere ikke er lagt inn der så vil de ikke motta faktura. Da må dere sende en epost til post@haugar.no slik at vi får lagt dere inn og dere får faktura med egen KID.

Den nye løsningen vil spare oss for mye tid da det blir mye enklere å administrere, og vil også begrense muligheten for feilregistrering av innbetalinger.

Minuset er at alle fakturaene er forhåndsutfylt med standardbeløp for årsklassen. Dette betyr at familier med flere aktive spillere må huske å trekke rabatten fra på innbetalingen for barn 2,3 og 4.

Kontingentsatsene blir bestemt på årsmøtet et år i forkant, og fjorårets årsmøte vedtok at satsene for 2018 skulle økes til:

 Spillere født før 1.1.20062.400,- 
 Spillere født etter 1.1.20062.000,- 
 A-lag Damer og Herrer 1 og 22.700,- 
 Minilag som bare trener500,- 

Fakturaene blir sendt ut i løpet av torsdag 1.mars med 14 dagers betalingsfrist.

Også i år vil alle som betaler kontingenten kunne hente ut et produkt fra Macron Store, men vi venter litt på ny kolleksjon før vi går ut med hvilket produkt det gjelder.

Så da er det bare å betale. Vi trenger hver eneste krone :-)

Støttespillere

Påmelding TFS 2018

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift