Er det noen som kan hjelpe oss med runde hjul?

Mandag 12. mars avholder vi årsmøte på Haugarhuset. Innstillingskomiteen har fått på plass folk til de fleste tunge vervene, men mangler fremdeles medlemmer til en del komiteer og utvalg.

Med over 80 lag med trenere og lagledere, pluss mange utvalg og komiteer, så er det flere hundre personer som ukentlig står på for Haugar. Etter hvert som klubben vokser, og kravene både fra internt og eksternt blir strengere, så blir det stadig flere oppgaver som skal utføres, og nå trenger vi flere folk som kan være med å bidra.

Så nå frir vi til alle dere Haugarforeldre og sympatisører som ikke nødvendigvis allerede har påtatt dere verv som trenere og ledere. Vi er rett og slett ute etter personer som kan være med å fornye oss litt.

Det er ikke noe krav om å kunne offsideregelen, det holder lenge å være en strukturert person med sunne verdier, arbeidslyst og godt humør.

Vi er mange som står på for Haugar hele året, og det gjør vi fordi det er gøy, så her er det bare til å melde seg til tjeneste og fylle fritiden sammen med alle andre som ser verdien av å legge forholdene best mulig til rette for våre nesten 1.000 aktive spillere.

 

Hvis du selv har lyst å bidra, eller kjenner noen andre som er godt egnet, så ber vi dere ta kontakt med:

Vegard Kaste, vegard.kaste@aibel.com, 472 77 548, eller Sølvi Rogde, solvi.rogde@haugnett.no, 412 94 054

 

Støttespillere

Påmelding TFS 2018

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift