Nils Sørhaug AS forlenger

Hauglandet's Mazda forhandler og Hyundai serviceverksted - og vår gode og mangeårige samarbeidsparter finner du kun et utspark fra Haugesund Stadion.

Mazda forhandler, og Hyundai serviceverksted Nils Sørhaug AS - kun et utspark fra stadion, folenger sitt sponsorat med Vard også for sesongen 2018.

Nils Sørhaug ønsker å være med å bidra til det gode arbeidet som gjøres i Vard's ungdomsavdeling. Bredde og god grobunn for lokal rekruttering av solide og flinke seniorspillere er noe vi i Nils Sørhaug har sansen for.
Samtidig ønsker vi gamle og nye kunder i Vard velkommen nedom på Sørhaug Arena midt i sentrum for en hyggelig bilprat og en god handel, sier Nils.

Vard oppfordrer selvfølgelig alle til å ta i mot invitasjonen fra Nils, og kan skrive under på at de har kule biler, god kaffe og en særdeles hyggelig betjening. Vel verdt både et og to besøk.
Samtidig synes klubben det er stas, og setter stor pris på at solide og skikkelig aktører velger å samarbeide med oss - år etter år. Det tar vi som et kvalitetstegn.

Nils Sørhaug AS sine nettsider besøker du her og Facebook siden finner du her.
Også disse vel verdt et besøk.

Andre samarbeidspartnere

Postnord

Viktig medlemsinfo

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift