Toft klar for Fløy

Den høyreiste spissen Jakob Ertzeid Toft har skrevet under for Fløy.

 

Fløy er svært fornøyd med å sikre seg 21 år gamle Jakob Toft på 1-årskontrakt. Den høyreiste spissen kommer fra OBOS-ligaklubben Jerv, hvor han i fjor leverte 5 mål på 8 kamper fra start og i tillegg bøttet inn over 20 mål for Jerv 2. Han blir dermed andremann som melder overgang fra grimstadklubben foran kommende sesong, etter at midtstopper Nils Petter Andersen ble klar i november.

Coach Nikola Trajkovic har følgende å si om nysigneringen:

- Toft er en veldig god spiller med masse potensial. Han er fortsatt ung og kan utvikle seg til å bli en toppspiller i Fløy. Fysisk er han veldig sterk og han er høy med sine 194 cm på strømpelesten. En teknisk spiss som beveger seg smart. Vi får inn en annen spisstype enn hva vi har i Lasse og Dardan, så han vil bli et veldig bra alternativ for oss på topp, sier den serbiske treneren.

Jakob Toft har de siste ukene trent med Fløy og spilte også den seneste treningskampen mot RIL, hvor han bare brukte ti minutter på å sette ballen i mål.

Spissen selv er glad for at overgangen endelig er i orden.

- Det føles veldig bra å skrive under for Fløy. Det blir en spennende sesong og jeg tror vi kommer til å gjøre det bra. Jeg har veldig sansen for Nikola (Trajkovic), han virker veldig dyktig. Så jeg skal prøve å høre så mye som mulig på han. Hvis vi kan holde oss skadefrie i sesongen og fullføre det opplegget han har lagt opp til, så tror jeg vi kan gjøre det veldig bra i PostNord-ligaen, forteller Jakob Toft etter dagens trening i Sørlandshallen.

Han beskriver seg selv på følgende måte:

- Jeg er en sterk spiss som er god feilvendt og god i lufta. Og så er jeg en god avslutter innenfor 16-meteren. Jeg scorer mye mål, sier Toft til fløy.no.

Vi gleder oss til å se mange mål fra Jakob i Fløydrakta i PostNord-ligaen!

Neste mulighet til å bli bedre kjent med spissen er i treningskampen mot EIK lørdag 3.mars kl 13.00 i Sørlandshallen. Hold av datoen og ta turen når Fløy skal møte divisjonskollegaen fra Egersund.

Sør Cup - Fotballfestivalen på Sørlandet

Liga Sponsor

Hovedsponsor

Gullsponsorer

 

   

 

       

 

   

 

   

 

Sølvsponsorer

 

 

 

   

 

    

Bilderesultat for møbelringen logo

Bronsesponsorer

 

   

 

 

Fløy Sport

Fløy har sin egen sportsbutikk. Trykk på logen for mer informasjon..

Kontingent og Treningsavgift

Kontigent og treningsavgift er blandt våre største inntektskilder. Du hjelper oss ved å betale innen fristen, så slipper vi å måtte purre. Husk også at forsikringen på den enktelte spiller forutsetter at kontigenten er betalt. 

Grasrotandelen

<!-- Statistikk start -->

<iframe frameborder="0" height="650" scrolling="yes"  src="https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/stats-iframe?title=lowercase#receiver=975644448" width="550"> </iframe>

<!-- Statistikk stopp -->

 

 

 

 

 

 

Spillersponsor

Deres Logo

Sponser Spiller nr 1
Henrik Marcussen, Keeper

Her kan dere støtte
Fløy og spilleren ved
å være spillersponsor!

Ta gjerne kontakt på post@floy.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift