Alt klart for fredagens kick-off

Fana IL Fotballs trenere og lagledere lader førstkommende fredag opp til fotballsesongen 2018.

For å starte fotballsesongen 2018 med stil inviterer Fana IL Fotball alle trenere og lagledere til et skikkelig kick-off 

Alt skal være klart for en fantastisk kveld for når årets kick-off går av stabelen fredag 16. februar klokken 19:00 på Nesttun Idrettsplass. På klubbens regning får alle denne kvelden ta del av en lett servering med mat og drikke. Formålet med kvelden er i første rekke sosialt samvær for å bygge relasjoner og nettverk på tvers av lag og alderstrinn slik at vi kan fortsette å dra i samme retning og dermed utvikle aktivitetstilbudet for barn, ungdom og voksne i vår bydel.

Kjell Tore Solvang kommer
Fana IL Fotball får dessuten besøk av Kjell Tore Solvang denne kvelden. Solvang holder et meget inspirerende foredrag der evnen til å undre seg, riktig fokus, konsekvens av målsetning, gjøre hverandre gode, ydmykhet og motivasjon er viktige stikkord. Foredraget bygger selvsagt å Solvangs rike erfaringer som landslagssjef i Norges Padleforbund hvor var med å vinne tre OL-gull, fire VM-gull samt fire EM-gull. Disse merittene gjør fredagens gjest til den mestvinnende treneren i Norge noensinne innen sommeridretter.

Klubben håper naturligvis alle har anledning til å komme og ber trenere og laglederes som ønsker å delta melde seg på ved å følge pekeren nederst på siden.

>> Påmelding til kick-off i Fana IL Fotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift