Hva mener du?

Hva mener du om kommunens planer om datalagringssenter i Brekkeskogen? Benytt deg av muligheten her til å sende inn din mening innen fristen 16. februar

Førstkommende fredag, 16. Februar, er siste frist for å sende inn din mening om kommunens planlagte datalagringssenter i Brekkeskogen. Benytt anledningen og si hva du mener, du også! Alle kan svare! Gå inn på linken her, så får du mer informasjon. 

Send ditt svar til: postmottak@tonsberg.kommune.no

Lykke til!

https://www.tonsberg.kommune.no/forside/kunngjoringer-og-horinger/ekstra-varsling-revisjon-av-kommuneplanens-arealdel-plan-id-0704-99008.6953.aspx

Følg oss i sosiale medier!

Oppslagstavle

HJERTESTARTER

Vi har vært så heldige å få en hjertestarter som skal være tilgjegelig for alle. Hjertestarteren fikk vi etter en søknad hos Mikko Hirvonen Fondet via firmaet Blodstrupmoen. I tillegg fikk vi førstehjelpskurs for inntil 20 personer som vi utnyttet til fulle. Både trenere/oppmenn, ansatte fra SFO og pensjonistforeningen har fått opplæring.
Hjertestarteren er plassert i gangen i samfunnssalen for å være tilgjengelig for alle. Ved hjertestans på fotballbanen når hallen er låst skal nødretten benyttes og ruta i døra knuses.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift