Fantastisk Fredag på Nesttun Idrettsplass

Fotballskolen Fantastisk Fredag levde definitivt opp til sitt navn.

Over 30 ivrige fotballspillere hadde en nemlig mange herlige timer på Nesttun Idrettsplass med et høyt aktivitetsnivå og herlig vær.

Dagen startet med registrering og presentasjoner av trenerne før det var klart for avspark på Fantastisk Fredag klokken 09:00. Veiledet av våre eminente trenere var fokuset og kvaliteten på fotballskolens første økt meget bra. Det var nemlig full fart for spillerne med fokus på en enorm mengde ballberøringer gjennom ferdighetstrening, smålagsspill og scoringstrening. Da første trening var unnagjort spiste alle lunsj sammen i garderoben. Deretter fikk spillerne kose seg litt i gymsalen hvor det var satt opp bordtennisbord og fotballspill. Dette likte spillerne godt!

Etter at maten hadde fått synke inn var det duket for mer god aktivitet på kunstgresset. Jentene og guttene stormet gav alt gjennom hele dagen. Med et fokus på ferdighetene drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible ble spillerne en god venn med ballen og fikk således viktig individuell utvikling. Utover ettermiddagen var det flere som måtte ha tilsyn før mor eller far kom å hentet. For disse ble dagen avsluttet med fri lek i gymsalen hvor særlig fotball og innebandy falt i smak.

Ekstra kjekt at mange spillere fra andre klubber i nærområdet har oppdaget Fana IL Fotballs ekstra store aktivitetstilbud. Summa summarum en dag med mye læring, mange smil og nye vennskap.

>> Duket for en strålende fotballdag
>> Fotballskole fredag 2. februar

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift