Duket for en strålende fotballdag

Mange ivrige spillere kan glede seg til fotballskolen Fantastisk Fredag på morgendagens planleggingsdag.

Fana IL Fotball er utrolig glade for at mange unge fotballspillere skal ha det kjekt på Nesttun Idrettsplass når de fleste skoler i Bergen kommune har planleggingsdag. Klubbens trenere gleder seg nå stort til å ta i mot alle sammen og sørge for masse god aktivitet på fotballskolen Fantastisk Fredag.

Tid og sted
Fantastisk Fredag åpner dørene for registrering klokken 08:30 med aller seneste fremmøte klokken 08:45. Aktiviteten blåses deretter i gang klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00. Deretter er det mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna frem til klokken 16:00.

Kle deg etter været
Vi satser naturligvis på mange fine timer ute på kunstgresset. Alle må i midlertidig være forberedt på å være ute uansett vær. Det forventes derfor at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy. Det er viktig at deltakerne er kledd etter været og har med skifteklær om det skulle komme nedbør. Pakk i sekker og gjerne i plastposer. Merk gjerne klærne med navn.

Mat og drikke
Alle spiser medbrakt matpakke med passende drikke. Det er viktig å få i seg nok væske i løpet av en lang dag med mye aktivitet. Vi oppfordrer derfor alle deltakerne om å ta med seg en drikkeflaske.

Kontaktperson for Fantastisk Fredag
Mads Vik Tvedte - Sportslig leder
E-post: mads@fanafotball.no

>> Fotballskole fredag 2. februar

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift