Grønnåsen IL trenger DEG!

Grønnåsen IL er et lite lokalt idrettslag, med fokus på breddeidrett innen fotball, håndball, volleyball og idrettsskole. Vi har ca. 200 aktive medlemmer, og er i stadig utvikling. Vi skal gjøre Grønnåsen til et enda bedre sted å være! Vi trenger DEG, som ønsker å engasjere deg i lokalmiljøet, og bidra til at idrettslaget vårt fortsetter den gode utviklingen vi har hatt. Vi har for tiden et veldig engasjert og godt fungerende styre. Det vi mangler er en ny styreleder, vårt ansikt utad!

Grønnåsen IL er 100 % basert på frivillighet, og vi har ingen styrehonorarer eller liknende. Men du får være med på masse spennende sammen med oss, og kommer inn i et veldig godt miljø.
Du trenger ikke å være redd for at masse arbeidsoppgaver dumpes i fanget ditt som ny styreleder, vi har en god kultur for å dele på oppgavene og ta beslutninger i fellesskap.

Arbeidsoppgaver:

• Kunne samarbeide tett med nestleder og kasserer om den daglige driften av idrettslaget, styremøter, årsmøter og budsjett.

• Godkjenne regninger som legges til betaling av kasserer.

• Være en kontaktperson mot Nordland Idrettskrets, og generelle henvendelser til idrettslaget.

• Godkjenne avtaler og kontrakter med andre klubber og samarbeidspartnere, behandle søknader om midler og tilskudd til lagene.

• Representere idrettslaget på besøksdag for nye førsteklassinger på skolen, og på ulike møter og konferanser.

Ikke la dette skremme deg! Full opplæring gis på alle områder, og du vil få god støtte fra styret til alle arbeidsoppgavene!

Den viktigste egenskapen din er at du ønsker å engasjere deg!

Les mer om oss på www.grønnåsen.no, og kontakt oss på gilnordland@gmail.com eller Facebook snarest

GIL.png

Våre samarbeidspartnere

Bodø Energi Kraftsalg


Coop Nordland

Avinor

Umbro Norge


Sport 1 Sportshuset Bodø


Vil du støtte oss?

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift