Fotballskole fredag 2. februar

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i februar.

Tid og sted
Fredag 2. februar er det planleggingsdag på de fleste skoler i Bergen kommune. Da passer det perfekt med fotballskolen "Fantastisk Fredag" på Nesttun Idrettsplass. Fantastisk Fredag åpner dørene for registrering klokken 08:30 med aller seneste fremmøte klokken 08:45. Aktiviteten blåses deretter i gang klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00. Deretter er det mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna frem til klokken 16:00.

Alder
Tilbudet om påmelding gjelder alle barn som har går i 1. til 10. klasse i skoleåret 2017/2018. Fra 5. klasse kan spillerne alternativt ta del av tilbudet om ekstratreninger i regi av Fana-akademiets i samme tidsrom - les med om dette ved å følge pekeren under (publiseres lørdag 6. januar).

>> Ekstratreninger i regi av Fana-akademiet

Kle deg etter været
Ledet av våre gode instruktører satser vi på mange fine timer ute på kunstgresset. Alle må i midlertidig være forberedt på å være ute uansett vær. Vi forventer derfor at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy. Det er viktig at deltakerne er kledd etter været og har med skifteklær om det skulle komme nedbør. Pakk i sekker og helst i plastposer. Merk gjerne klærne med navn.

Mat og drikke
Alle spiser medbrakt matpakke med passende drikke. Det er viktig å få i seg nok væske i løpet av en lang dag med mye aktivitet. Vi oppfordrer derfor alle deltakerne om å ta med seg en drikkeflaske.

Pris
Prisen per spiller er 200 kroner for å delta på Fantastisk Fredag. Dersom man ønsker å at deltakeren skal være en del av tilsynsordningen frem til klokken 16:00 koster dette 240 kroner. Påmelding er forøvrig bindende.

Påmelding
Påmelding til fantastisk fredag gjør du enkelt og greit her på våre nettsider ved å følge pekeren nederst. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Betaling gjøres med VISA eller Mastercard umiddelbart. Fristen for gyldig påmelding er onsdag 31. januar.

Ved påmelding understreker vi at barnets navn skal registreres med foresattes e-post og mobiltelefonnummer. Vi ber også om at foresattes navn legges inn i feltet ”organisasjon/klubb”.

Dersom deltakeren har allergi eller annet vi må ta hensyn til ber vi dere sende informasjon om dette i en e-post. Har du spørsmål utover det som blir beskrevet her er det ingen grunn til å nøle med å ta kontakt.

Første mann til møllen
Første mann til møllen-prinsippet gjelder da Fantastisk Fredag trolig raskt blir fulltegnet.

>> Påmelding til Fantastisk Fredag

Kontaktperson for Fantastisk Fredag
Mads Vik Tvedte - Sportslig leder
E-post: mads@fanafotball.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift