Dommer i Byåsen

Her kommer en oppdatering på året som gikk og litt om hva som tenkes i 2018.

DOMMER I BYÅSEN 2017

Vi gikk inn i 2017 sesongen med om lag 30 klubbdommere og 9 kretsdommere. Med et såpass stort dommerapparat ble de ikke avviklet noe klubbdommerkurs i 2017.

Dommerne har dømt i alt 18 lag i 7-er serien, på Byåsen Cupen og på to sonedager med til sammen nesten 400 kamper.

I november deltok fem dommere på rekrutteringsdommerkurs.

Det å være dommer er ikke alltid like lett hver gang. Man står der som regel alene og kan få mye å forholde seg til enkelte ganger. Kampverter, trenere, trinnkontakter og foreldre må derfor bidra sitt til at dommerne støttes positivt under kampavviklingen. Dersom det oppstår uheldige episoder må det det gis tilbakemelding til Byåsen breddefotball ved sportslig leder Svein Erik Torvik (spleder@byasen.no) eller dommerkontakt Håvard Kvamvold (havard.kvamvold.gmail.com)

Byåsen breddefotball ønsker en tettere oppfølging av våre dommere i 2018. Et av de tiltakene vi iverksetter er et dommerforum med et faglig innhold med servering før vårsesongen 2018. Dette som takk for den fantastiske jobben våre dommere bidrar med kamp etter kamp. Vi kan røpe allerede nå at eliteseriedommer Dag Vidar Hafsås og tidligere tippeligadommer Per Ivar Staberg kommer får å holde foredrag. Vi ser også på muligheten for å få på plass en løsning i forhold til oppfølging før, under og etter kamper.

Uten dommere blir det ikke avviklet kamper. Dommerne skal på Byåsen breddefotball bli sett på lik linje med lag og spillere.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift