Haugar er årets TINE Fotballskole 2017

SK Haugar med fokus på jenteandel, Fair Play og kosthold ble vi kåret til årets TINE Fotballskole 2017 i Rogaland. Flotte premier i vente.

Tradisjonen tro er 18 klubber kåret til årets TINE Fotballskole.

Siden TINE Fotballskole ble arrangert for første gang i 1997 har antall klubber og deltakere blitt flere og flere. I 2017 ble TINE Fotballskole arrangert for 20. året på rad. 450 klubber arrangerer fotballskolen hvert år, med 70 000 barn i aktivitet. I hver krets kåres den beste fotballskolen årlig, basert på TINE og NFFs største fokusområder på fotballskolen, som er jenteandel, Fair play og kosthold. 

Premien til vinnerne er fire minimål samt en plakett.

Det var tre områdene som vi har ekstra fokus på i kåringen i år er følgende:

1) Jenteandel på TINE Fotballskole, arena for rekruttering til klubben og kvinnelige trenere. 41 prosent av klubbene har fulgt opp med bevisst rekruttering av jentene på TINE Fotballskole over i klubben. 20 prosent av klubbene hadde minst 40 prosent jenter blant deltakerne, og 46 prosent av klubbene hadde minst 30 prosent andel jenter. Andelen av kvinnelige trenere var tilsvarende.

2) Fair play- klubbene hadde godt fokus på Fair play, og gjennomførte modulene utsendt av NFF.

3) Kosthold – Mange klubber serverte god og sunn mat, og hadde således god fokus også på dette området!

I tillegg må klubbene skape god aktivitet gjennom godt sportslig opplegg, med smålagsspill samt øvelser uten kø. Klubbene har utviklet gode rutiner og systemer for å sikre at barna som deltar får en meningsfylt, trivelig og fotballfaglig god uke. Trenerne er flinke til å se alle barna og klubbene er flinke til å forberede trenerne på oppgaven ved å skolere trenere med kurs og samlinger i forkant av arrangementet.

Stolt klubb

SK Haugar er stolte over å få en så flott oppmerksomhet. Det motiverer oss videre i arbeidet med klubbens barne- og ungdomsfotball. I år hadde vi god påmelding av jenter, stort fokus på Fair Play, og med mange flinke foreldre så serverte vi sunn lunsj til barna hver dag. Tusen takk til trenerne, foreldrene og selvsagt alle deltakerne på årets TINE Fotballskole 2017.

- David Rasmussen, Spiller- og trenerutvikler.

 

Her er vinnerne for hver krets i 2017: 

Krets

Klubb

Agder 

Lillesand IL

Akershus 

Sørumsand IF

Buskerud

Lier IL

Finnmark 

Kirkenes IF

Hordaland

Mathopen IL

Hålogaland

Leknes FK

Indre Østland

Harestua IL

Nordland

Brønnøysund IL

Nordmøre Romsdal

Isfjorden IL

Oslo

Røa IL

Rogaland

Haugar SK

Sogn og Fjordane

Selje IL

Sunnmøre

Valldal IL

Telemark

Langesund IF

Troms

Tromsø IL

Trøndelag

Astor FK

Vestfold

Ørn Horten FK

Østfold

Rapid Athene

Støttespillere

Påmelding TFS 2018

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift