Madla`s veteraner har ordet.

Ingen klubb kunne vært til uten de som var før oss. Her er noen ord fra våre veteraner ved Helge Skorve .

Denne gruppen startet opp i Januar 2016 og har som formål å samle og engasjere eldre Madla spillere, delta med støtte til klubbens arrangement og ikke minst være en grunnstamme i klubben.

Siden oppstarten med det første møtet 18 Februar 2016 er det avholdt 16 møter på Idrettshuset. Disse møtene er i hovedsak lagt til første torsdag i måneden, dersom det ikke kolliderer med andre arrangement.

Siden første møtet, hvor den gamle elitedommeren Kaare Lindboe fortalte om sin historie fra et langt fotball-liv, har vi hatt trenere, og strateger til stede på møtene for å gi oss oppdatering om ‘rikets tilstand’. Madla fotballen har hatt en flott utvikling, med byens største barne og ungdoms avdeling og et lag på øverste nivå i 3 divisjon.  Dette engasjerer og er med på å skape inspirasjon til yngre spillere og ikke minst de som banker på døren fra junior nivå

Det må også nevnes at klubben er profesjonelt drevet på alle nivå noe en veteranene setter veldig høyt.

Av en gruppe på 55 registrerte veteraner er det en hard kjerne på 10 – 15 personer som har gått igjen på møtene. Engasjementet er stort og de gode fotball-minnene fra klubbens historie blir behørig drøftet. En og annen saftig historie dukker av og til opp å det er ikke så sjelden at den blir litt korrigert etter hvert

Årets siste møte blir avholdt i desember. Det har foreløpig blitt feiret med Pizza og vinlotteri.

Årets møte ble avholdt torsdag den 7 Desember.. Vi fikk da besøk av Morten Tønnesen og Bård Ledaal.

Vi ble oppdatert om ny trenersituasjon og spillerstall.  Bård Ledaal har fått i oppgave å være bindeledd mellom yngre spillere og A-laget. Dette mener vi er en god plan, i en klubb med så mange talenter på vei opp.

God Jul til alle medlemmer, støtteapparat og venner av klubben!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift