Etterlysning

Vi trenger ny kommunikasjonsansvarlig i Byåsen breddefotball

Byåsen Breddefotball betyr mye for barn og unge på Byåsen, og skal vi videreføre det viktige arbeidet vi har på gang, trenger vi nettopp deg som ny kommunikasjonsansvarlig!

Å sitte i styret i Byåsen Breddefotball som kommunikasjonsansvarlig er hverken vanskelig eller veldig krevende, man får god hjelp av de andre i styret, og man lærer underveis. Styret legger stor vekt på kompetansebygging på sine medlemmer, i tillegg til intern kursing i styrets rolle / styreansvar, tilbyr klubben lederutviklings kurs gjennom Norge Idrettsforbund / NFF. Her kan du både bidra til å utvikle klubben, samt utvikle deg og din kompetanse.

Vi søker en motivert kommunikasjonsansvarlig til vårt styre

Vi søker etter et styremedlem som tar initiativ, viser entusiasme og har en har interesse for digital utvikling og markedsføring og som ser betydningen av åpen kommunikasjon

•Produsere, fornye og publisere innhold på nett, videreutvikle våre kommunikasjonskanaler.

Vi oppfordrer deg til å ta utfordringen, det er både viktig, spennende og lærerikt og har stor betydning for barn og ungdom.

Ta kontakt med styreleder Rasmus Hugdahl tlf. 91666535 eller nestleder Øystein Haugen tlf. 97193993for spørsmål. Tips gjerne

andre som kan være interessert å bidra i rollen som kommunikasjonsansvarlig.

Interesserte sender en kort søknad til Rasmus Hugdahl på e.post lederbbf@byasen.no innen 13.12.17.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift