Kjempesukess for Alle Jenter På Banen.

70 jenter i alderen 6-14 år var samlet i Vikinghallen i dag og fikk oppleve gleden ved å spille fotball, trene sammen, få nye venner og bli trent av landslagsjenter fra Klepp.

Initiativtakere, fra ventre, Ellen Johansen og Kaja Gjengedal Jordanger. Gratulerer til begge to med et kjempebra og vel igjennomført arrangement.

 

Ellen og Kaja hadde samlet 70 jenter, trenere og landslagsspillere fra Klepps A-lag i vikinghallen i dag. Jentene fikk trene på forskjellige øvelser, fikk gode råd og tips fra Klepps damer og hadde en miniturering for å vise hva de hadde lært. Det var smil fra øre til øre og uendelig mye glede å se. Så mange flinke jenter samlet på en plass kan jo ikke bli noe annet enn suksess.

Trenere fra Klepp`s damelag.

Fra venstre: Tuva Hansen, Malin Runestad og Elisabeth Terland.

Tuva, Malin og Elisabeth deltok for første gang som trenere på Alle Jenter På Banen. De syntes det var veldig kjekt å se så mange flinke jenter samlet. Ikke minst å se den gleden alle viste i dag. På spørsmål om hvorfor de anbefaler jenter å komme i gang med fotball svarte de: Fordi det er så kjekt å spille, du får så mange venner og det er utrolig sosialt.

Tuva Hansen spiller på U-23 landslaget og Elisabeth  spiller på U-17. Malin har denne sesongen etablert seg på laget til Klepp, et av de aller beste damelagene Norge har. Disse tre jentene beviser at står man på så kan man komme utrolig langt.

Under er noen flere bilder fra arrangementet i dag.

Tuva, Malin og Elisabeth forteller litt om livet som "proff".

 

Det ble ikke holdt igjen i duellene.

 

Ikke hver dag man får prøve seg mot en landslagsspiller.

 

Etter treningen var det en miniturnering. 

 

Jentene ga alt i dag.

 

Så mye glede og samhold er så fint å se.

 

Dagens trenere gjorde en kjempejobb. 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift