Parkeringsinfo Gassco Vrimledag.

Ikke helt problemfritt å arrangere turnering for nærmere 400 unge spillere med familie. I alle fall ikke når alle skal kjøre til døra.

I år er det påmeldt 38 lag. Hvis vi ganger dette med 7-8 spillere pr. lag og legger til slekt og venner så blir det en anseelig mengde mennesker som skal innom Haugarhallen i løpet av dagen. Dette gir et yrende folkeliv, men også noen praktiske problemer som må løses.

Det aller største av disse er parkeringsproblematikken. Parkeringsplassen ved hallen har altfor få parkeringsplasser for et slikt arrangement, så vi oppfordrer alle om å benytte parkeringsplassene som er i nærområdet, evt. ta beina eller sykkelen fatt.

I nord er det mulighet til å parkere ved Coop i Austmannaveien, i sør finner du parkeringsplasser i Industrigata, bl.a. utenfor Haugaland Storcash, og også Toyota Haugesund er så positive til oss at de stiller sin parkeringsplass til rådighet. Ingen av disse er lengre enn 3-4 minutters gange fra hallen, og det klarer de fleste av oss.

Ingen, uansett bilmerke, skal parkere foran bommen på parkeringsplassen. Her er vi nødt til å kunne komme inn med utrykningskjøretøy. Biler som står parkert her vil bli flyttet uten noe mer informasjon.

Til slutt oppfordrer vi alle om å ta hensyn til naboene våre. Det er ikke greit å parkere inne noen av naboene våre, og vi må også passe på fartsgrensene, både av hensyn til naboer og våre unge spillere som er i området.

 

Støttespillere

Telenor Xtra 2019

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift