Regn ingen hindring for å spille fotball og ha det gøy!

Værgudene var ikke på vår siden da J10, G10, J09, G09 og Mix08 spilte jubileumsturnering lørdag 9 september, men det satte ikke en demper på spillegleden og innsatsen

Litt over 30 spillere, av dem 11 jenter, trosset værgudene for å spille internturnering som et ledd i Barkåker Idrettsforenings 100-årsjubileum.

Selv om regnværet gjorde sitt for å forsøke å vaske vekk både spillere, dugnadsarbeidere, sekretariatspapirene og kunstgresset fikk vi gjennomført kampene. Innsatsen og humøret var upåklagelig gjennom de to timene, til tross for at de fleste var våte til skinnet og etter hvert ganske kalde. 

Planen var i utgangspunktet å dele inn i rene gutte- og jentelag, men da litt færre enn håpet dukket opp satte vi i stedet opp 5 blanda lag. Storheter som United, City, Chelsea, Tottenham og Liverpool barket sammen i 15 minutters kamper under kyndig ledelse av en rutinert dommerstab. Kampresultatene forsvant dessverre i høljregnet, slik at vi i god sosialdemokratisk ånd utropte alle til vinnere ved turneringens slutt. 

Arrangementskomiteen ønsker å takke alle spillere, tilskuere og dugnadsarbeidere for innsatsen, uten dere hadde dette kun blitt en våt formiddag på banen... 

For arrangørene:
Jon Wesnes, skribent og fotograf. 

PS: En snau halvtime etter at vi sendte alle hjem til tørk, dukket sola selvfølgelig opp.
 

 

Følg oss i sosiale medier!

Oppslagstavle

HJERTESTARTER

Vi har vært så heldige å få en hjertestarter som skal være tilgjegelig for alle. Hjertestarteren fikk vi etter en søknad hos Mikko Hirvonen Fondet via firmaet Blodstrupmoen. I tillegg fikk vi førstehjelpskurs for inntil 20 personer som vi utnyttet til fulle. Både trenere/oppmenn, ansatte fra SFO og pensjonistforeningen har fått opplæring.
Hjertestarteren er plassert i gangen i samfunnssalen for å være tilgjengelig for alle. Ved hjertestans på fotballbanen når hallen er låst skal nødretten benyttes og ruta i døra knuses.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift