140 gutter og jenter deltok på aktivitetsdagen

I dag myldret det på idrettsplassen av store og små som deltok på aktivitetsdagen. Igjen viste været seg fra sin beste side og alle kunne stråle om kapp med solen

Med 140 registrerte barn ble det en flott aktivitetsdag.
Det var mange aktiviteter de kunne delta på, bl.a en rekke ballaktiviteter (både håndball og fotball) som hastighetsmåling, poengkast, fotballgolf, ball i bøtta og rebounder i tillegg til høyde, lengde, 60- meter, beach-volley og natursti. Wipeout-banen og hoppeslottene var også veldig populære og her var køene til tider lange.

Dagen ble avsluttet med 3 fotball-kamper. Først spilte de minste fotballspillere våre mot de eldste (Oldboys). Så var det elitekamp med spillere fra damelaget og a-laget,  og til slutt spilte A-laget mot G13/14. Resultatene er ikke så viktige :-)

I anledning 100-årsjubileet fikk alle som deltok en flott BIF-sekk som så ut til å slå godt an for de aller fleste. 

Vil takke alle som var med å gjøre dette til en flott dag.

lengdehopp er gøy!

Wipeout-banen var populær

I farta!

Flott sekk til alle som deltok

 

Følg oss i sosiale medier!

Oppslagstavle

HJERTESTARTER

Vi har vært så heldige å få en hjertestarter som skal være tilgjegelig for alle. Hjertestarteren fikk vi etter en søknad hos Mikko Hirvonen Fondet via firmaet Blodstrupmoen. I tillegg fikk vi førstehjelpskurs for inntil 20 personer som vi utnyttet til fulle. Både trenere/oppmenn, ansatte fra SFO og pensjonistforeningen har fått opplæring.
Hjertestarteren er plassert i gangen i samfunnssalen for å være tilgjengelig for alle. Ved hjertestans på fotballbanen når hallen er låst skal nødretten benyttes og ruta i døra knuses.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift